whatsapp

Güncel

18 YAŞINDAKİ GENÇ EVDE ÖLÜ BULUNDU

Gebze'de 18 yaşındaki genç A.Ö. annesi tarafından evde ölü bulunurken, gencin spor yapmadan önce vitamin hapı kullandığı iddia edildi.

14 Haziran 2016 Saat: 21:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.863 kez okunmuştur

18 YAŞINDAKİ GENÇ EVDE ÖLÜ BULUNDU
18 YAŞINDAKİ GENÇ EVDE ÖLÜ BULUNDU

Edinilen bilgiye göre, olay, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Şehit Numan Dede Caddesinde ikamet eden Oğuz Öztürk'ün evinde yaşandı. iddiaya göre, A.Ö(18) isimli genç, dün öğle saatlerinde eve gelerek yattı. Akşam eve gelen annesi oğlunu uyandırmak için odasına gittiğinde oğlunun hareketsiz bir şekilde yattığını fark ederek, 112 Acil Servis Ekiplerine haber verdi.
112 Acil Servis ekipleri yaptıkları müdahalelere tepki vermeyen A.Ö’nün hayatını kaybettiğini belirledi. 112 Acil servis tarafından kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan genc bugün ikindi namazına müteakiben Kızılay Caddesinde bulunan Tatar Camisinde kılınan cenaze namazından sonra Pelitli köyü mezarlığında toprağa verildi.Cenazeye katılan aile yakınları feryat ederken mahalle halkı büyük üzüntü yaşadı.

Başkalarının canı yanmasın

18 yaşında hayatını yaptığı spor için kaybeden bir gencin acılar içinde bıraktığı ailesi göz yaşlarına boğulurak feryat ederek sorumlulara seslendiler, "spor merkezlerinde verilen ilaçların denetlenmesi ve durdurulması için yetkililerin devreye girmesini istiyoruz bizim canımız yandı başkalarının canı yanmasın" dediler.

Gebze Kırım Romanya Tatar Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyesi Ayfer Kurtuldu'nun yeğeni A.Ö.'nün ani ölümü sevenlerini aile çevresini ve arkadaşlarını yasa boğdu.Yedincigünhaber ailesi olarak merhuma Allahtan Rahmet, Ailesine, Aile dostumuz arkadaşımız Sebahattin ve Ayfer Kurtulduya sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

Yedincigünhaber-Özden Demirci

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑