whatsapp

Güncel

80.000 KG KUM MİDYESİNE EL KONULDU.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekiplerince Kandıra Bağırganlı Balıkçı Barınağında yapılan denetimlerde 3 Kamyona (TIR) yüklenmiş ve nakile hazır vaziyette bulunan kum mid

15 Mart 2017 Saat: 09:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.380 kez okunmuştur

80.000 KG KUM MİDYESİNE EL KONULDU.
80.000 KG KUM MİDYESİNE EL KONULDU.

Kocaeli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekiplerince Su Ürünleri Kontrol ve Denetimi Personellerince Kandıra İlçesi Bağırganlı Balıkçı Barınağında yapılan denetimlerde 3 Kamyona (TIR) yüklenmiş ve nakile hazır vaziyette bulunan kum midyelerine yapılan denetimler neticesinde el konuldu.

Denetimlerde İstanbul İli Şile sınırları içerisinde bulunan Kum Midyesi avlama sahalarından avlanarak Bağırganlı Balıkçı Barınağından karaya çıkarılarak nakil edilen Beyaz Kum Midyelerinin asgari avlanabilir boyun altında olduğu yapılan denetimlerde tespit edildi. Yakalanan kum midyeleri yöre balıkçılarının tekneleri ile denize iade edildi.

Toplamda 1600 çuval içerisinde 80.000 Kg Kum Midyesine el konularak denize iadesi sağlandı. 3 adet nakil vasıtasına idari para cezası uygulandı. Su Ürünleri Şube Müdürlüğü 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde denetimlerine devam etmektedir.

Halkın su ürünleriyle ilgili her türlü bilgi ihbar ve şikayetler için İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Balıkçılık Ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğüne başvurmaları belirtildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑