whatsapp

Yaşam

ADNAN İŞÇİNİN MUTLU GÜNÜ

Gebze Teknik Üniversitesi Şube Müdürü Adnan İşçi, kızı Hülya’yı Nişanladı. Darıca Vaha Park Düğün Bahçesinde gerçekleşen Nişan merasimine GTÜ’ personeli ve İşçi’nin yakınları salona adeta akın etti.

17 Mayıs 2016 Saat: 08:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.300 kez okunmuştur

ADNAN İŞÇİNİN MUTLU GÜNÜ
ADNAN İŞÇİNİN MUTLU GÜNÜ

Gebze Teknik Üniversitesi Şube Müdürü Adnan İşçi, kızı Hülya’yı Nişanladı. Darıca Vaha Park Düğün Bahçesinde gerçekleşen  Nişan merasimine GTÜ’ personeli, İşçi’nin mesai arkadaşları ile aile yakınları salona adeta akın etti.

 

ÇALIŞMA ARKADAŞLARI VE AİLE ÇEVRESİ AKIN ETTİ

Gebze Yüksek Teknoloji Üniversitesinin kurulması ile bölgemize gelen,sosyal ilişkileri ve geniş aile çevresi ile kısa sürede geniş bir kesim tarafından sevilen Gebze Teknik Üniversitesi şube müdürü Adnan İşçi ve eşi Ayşe İşçinin dünya güzeli kızları Hülya ile Ayşe Çelik’in yakışıklı oğlu Oğuzhan Korkmaz Darıca Dudayev parkı girişinde bulunan Vaha Park Düğün Bahçesinde gerçekleşen Nişan merasimi ile evliliğe giden yolda ilk adımlarını attılar.

NİŞAN BEREKETLİ OLDU

Nişanda Adnan İşçi ve ailesini yalnız bırakmayan çalışma arkadaşları ile çok kalabalık olan aile çevresi yağan yağmura rağmen Hülya ve Oğuzhan’ı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Çalan müzik ve oyun havalarıyla sanatçıların okudukları şarkı ve türkülere eşlik eden davetliler saatlerce halay çekip oynadılar. gecenin geç saatleriner kadar devam eden nişan merasiminde gençler kadar yaşlılarda eğlenceye doydu.

ADNAN İŞÇİNİN NEZAKETİ

Davetlileri kapıda karşılayan ve uğurlayan Adnan İşçi her zamanki nezaketinden ödün vermedi. Davetlileri ile tek tek yakından ilgilenen İşçi’nin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Yedincigünhaber İnternet Gazetesi adına, İşçi Ailesinin bu mutlu günlerinde Hülya ve Oğuzhan’a  bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

www.yedincigunhaber.com - Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑