whatsapp

Güncel

ADVANCE BASINLA BULUŞTU

Bölgemizin Genç iş adamlarından Muhammet Yeşilkaya’nın kurduğu Gayrimenkul sektörünün öncü ismi Advance Gayrimenkul, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle bölge basınını Gebze’de düzenlenen saba

15 Ocak 2017 Saat: 15:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.426 kez okunmuştur

ADVANCE BASINLA BULUŞTU
ADVANCE BASINLA BULUŞTU

ADVANCE BASINLA BULUŞTU

Bölgemizin Genç iş adamlarından Muhammet Yeşilkaya’nın kurduğu Gayrimenkul sektörünün öncü ismi Advance Gayrimenkul, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle bölge basınını Gebze’de düzenlenen sabah kahvaltısında ağırladı.

ADVANCE TOPLANTISINA BASINDAN YOĞUN İLGİ

Ellade Cafe ve Restoran'da gerçekleşen sabah kahvaltısı programına Advance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yeşilkaya, gayrimenkul uzmanları Bilal Özdemir, Hüseyin Sal, Emrah Karagöz, Uğur Gürgen katılırken bölgemizde görev yapan çok sayıda basın mensubu da toplantıya ilgi gösterdi.

YEŞİLKAYA, “HEDEFİMİZ BÖLGEYE DEĞER KATMAK”

Anadolu A.Ş kuruluşu olan Advance Gayrimenkul hakkında bilgilendirmelerde bulunan yönetim kurulu başkanı Muhammet Yeşilkaya, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü'nü kutlayarak sözlerine başladı. Advance Gayrimenkul'un birinci önceliğinin bölgeye değer katmak olduğunu belirten Advance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yeşilkaya, "Hedefimiz ve önceliğimiz bölgemize değer katmak. Bunun içinde sektörde güvenilir ve ilkeli bir firma olarak faaliyetlerimizi sürdürmeye gayret ediyoruz" dedi.

ŞUBELEŞMEYE GİDİLECEK

Şubeleşme konusunda yoğun bir talep oluştuğunu belirten Yeşilkaya, ilerleyen günlerde Gebze, Darıca, Dilovası ve İstanbul'un bazı ilçelerinde şubeleşmeye gideceklerini söyledi. Yeşilkaya AVDANCE Gayrimenkul bir Türk kuruluşu olarak bölgede büyümeye ve hizmet vermeye devam edecektir dedi.

GAZETECİLERİ UNUTMADILAR

Advance Gayrimenkul'un kuruluşu hakkında da basını bilgilendiren Yeşilkaya, toplantıya katılan tüm basın mensuplarına teşekkür etti. Yeşilkaya siyaset ve Ticaretten bugün gelinen noktada işimizi basının değerleri ile halkımıza taşımaya devam edeceğiz.Önemli görevler üstlenen basınımızın temsilcileri gazateci ağabeylerimin bize gösterdiği alakadan ötürü bu anlamda hepinize teşekkür ederim dedi.Programın sonunda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle basın mensuplarına hediye takdim edildi.

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑