whatsapp

Güncel

AHMET YEŞİL, “25 HAZİRAN SABAHI FARKLI BİR TÜRKİYE’YE UYANACAĞIZ”

İyi Parti Kandıra İlçe teşkilatının düzenlediği iftar programında konuşan İyi Parti Milletvekili Adayı Ahmet Yeşil, “25 Haziran sabahı farklı bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.

7 Haziran 2018 Saat: 09:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.534 kez okunmuştur

AHMET YEŞİL, “25 HAZİRAN SABAHI FARKLI BİR TÜRKİYE’YE UYANACAĞIZ”
AHMET YEŞİL, “25 HAZİRAN SABAHI FARKLI BİR TÜRKİYE’YE UYANACAĞIZ”

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında İyi Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Altınay öncülüğünde iftar programı düzenlendi. Yoğun katılım olan iftar programına Millet İttifakı içerisinde yer alan partilerden CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, Saadet partisi ilçe başkanı Ramazan Nural Arslan, CHP milletvekili adayları Anıl Acurman katılım sağladı.

ADALET’İN A’SI DAHİ KALMADI

İftar programında konuşan İyi Parti Kocaeli Vekil Adayı Ahmet Yeşil, “Zoru başarıyoruz. Parti kuramayacaklar diyorlardı. Bu kadar kısa sürede teşkilatlarımızı kurduk. Ardından yere sağlam basan partimizi kurduk. Bunun temel nedeni vatandaşımız artık yeni bir siyaset, yeni bir söylem bekliyor. Ekonominin durumu ortada iflas veren verene. Adaletin a’sı dahi  kalmadı. Demokrasiye hasret kaldık. İşte bütün bu sorunlara karşılık İyi Parti kuruldu. İnanıyorum ki 25 Haziran sabahı yeni bir Türkiye’ye uyanacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑