whatsapp

Güncel

AK GENÇLİĞİN ADAYI YILMAZ

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkan adaylığı için AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Ayhan Yılmaz aday olarak gösterildi.

14 Aralık 2017 Saat: 11:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.442 kez okunmuştur

AK GENÇLİĞİN ADAYI YILMAZ
AK GENÇLİĞİN ADAYI YILMAZ

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkan adaylığı için AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Ayhan Yılmaz aday olarak gösterildi. Gebze İlçe Gençlik Kolları’nın 16 Aralık Cumartesi yapacağı ilçe gençlik kolları kongresi için temayül yoklaması yapılmıştı. İlçe gençlik kolları başkan adayını belirlemek için Selami Şerifalioğlu, Enes Altuntaş, Ayhan Yılmaz, Akif Katı ve Emrah Göncü dün Ankara’ya gittiler. Ankara’ya giden gençlerden Ayhan Yılmaz ilçe gençlik kolları başkanı adayı olarak açıklandı. Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman tarafından yapılan açıklamada, “Yapılan istişareler sonucunda büyüklerimizin ve genel merkez gençlik kolları başkanımızın takdiriyle Gebze ilçe gençlik kolları kongremizde adayımız olacak kardeşimiz ilçe dış ilişkilerden sorumlu başkan yardımcımız Ayhan Yılmaz olarak belirlenmiştir.” dedi. YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Gebze İlçe Başkan adayı olarak açıklanan Ayhan Yılmaz da yaptığı açıklamada, “Gebze gençlik Kolları mahalle yönetiminde başladığım, Gebze ilçe gençlik kollarında 2 dönemdir devam ettiğim siyasi hayatımda bugün Genel Merkezimiz ve Büyüklerimizin takdiriyle 16 Aralık tarihinde yapılacak Gebze İlçe Gençlik Kolları Kongremizde Başkan Adayı olarak gösterildim. Başta süreç içerisinde aday olan Kardeşlerim olmak üzere, gerek sosyal medyadan gerek telefon ve mesaj yolu ile samimi ve içten tebriklerini ileten tüm dostlarıma, birlikte yol yürümekten onur duyduğum çok değerli İl Gençlik Kolları Başkanımız Emre Kahraman'a, mevcut ilçe gençlik kolları başkanımız Ertan Kara ve tüm siyasi büyüklerimize teşekkür ederim. Allah hayırlı ve güzel işler yapabilmemizi nasip etsin bizlere inşallah.” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑