whatsapp

Güncel

AKAR, ACILARA ORTAK OLDU

Meclis çalışmaları dışında tüm vaktini Kocaeli'de geçiren CHP Kocaeli Milletvekili ve PM üyesi Haydar Akar ilçe örgütleri tarafından yapılan tüm programlara katılırken programı olmadığı günlerde de hasta ve taziye ziyaretleriyl

25 Şubat 2016 Saat: 07:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.462 kez okunmuştur

AKAR, ACILARA ORTAK OLDU
AKAR, ACILARA ORTAK OLDU

ŞEHİT EVİNDE

Hafta sonunda Kartepe ve Gölcük'te vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Akar, hasta ve taziye ziyaretlerinde de bulundu. İlk olarak geçtiğimiz günlerde Şırnak Cizre'de bölücü terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit düşen Arif Subaşoğlu'nun baba evine taziye ziyaretinde bulunan Akar, ülkemiz ateş çemberinden geçiyor,  yaşadığımız acılar derin, acınızı paylaşıyoruz. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum" diyerek ailenin acısına ortak oldu.

Daha sonra Gölcük CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ile birlikte Gölcük de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Akar İhsaniye'de vefat eden Halit San'ın evine taziye ziyaretinde bulundu.

 Kartepe deki hastaları da unutmayan Akar, fıtık ameliyatı geçiren ve evinde istirahat eden Serhat Selvi ve Hasan Toker’i ziyaret ederek kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kartepe Belediye Meclis Üyesi Nezih Yılmaz ile birlikte ziyaretlerini sürdüren Akar geçtiğimiz günler de eşini kaybeden Rasim Tanrıverdi ve ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑