whatsapp

Güncel

AKAR; HAYIR İLE KAZANAN ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ OLACAK

Anayasa değişikliği referandumuna sadece 1 hafta kala CHP örgütü sahadaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

10 Nisan 2017 Saat: 08:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.486 kez okunmuştur

AKAR; HAYIR İLE KAZANAN ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ OLACAK
AKAR; HAYIR İLE KAZANAN ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ OLACAK

Referandum süreci boyunca sürekli sahada olan  ve Hayır’ın gerekçeleri vatandaşa anlatan CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar geçtiğimiz gün Karamürsel ilçesin de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Esnaf ve Dernek ziyaretleri yapan Akar bu süreçte vatandaşlara 16 Nisan’da yapılmak istenen değişikliklere ilişkin doğru ve yerinde bilgi verdiklerini belirterek 16 Nisan’da  kazanan ülkemiz ve milletimiz olacaktır dedi.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ OYLAYACAĞIZ

CHP Karamürsel İlçe örgütü ile birlikte esnaf ziyareti yaparak Hayır çalışmalarına başlayan Akar, Avcı köyü derneği, Kızderbentliler Derneği ve Yozgatlılar Derneklerini ziyaret ederek Hayır’ın gerekçelerini anlattı. Yaptığı ziyaretlerde 18 maddelik anayasa değişikliğinin ülkede bir rejim değişikliği olduğunu ve bunun cumhuriyetle, demokrasiyle, laiklikle, insan haklarıyla yakından ilişkili olduğunu anlatan Akar, İnsanımızın kaderini, yarınını değiştirecek olan bu referandumda ülkemizin geleceğini oylayacağız diyerek mutlaka sandığa gidilmesi gerektiğini belirtti.

Akar, Türkiye’nin birliğinin devamı için hayır denmesinin tüm Türkiye’nin önünü açacağını, ülkenin demokrasiden yana tavrını dünyaya göstereceğine dikkat çekerek,16 Nisan günü halkın Hayır için oy kullanacağını söyledi.

EVET’İ ANLATAMAYIP HAYIR’CILARA SALDIRDIRLAR

Referandum sürecinde Evet için meydanlarda olanların Evet’in gerekçelerini anlatamadığını belirten Akar, Biz rejim değişliği olduğunu söyledikçe, diğerleri 'Hayır, bu bir hükümet sistemi değişikliği' demekteler. Ama savundukları hiçbir kanıt tutmuyor. İzah edemiyorlar. Çünkü bizim haklılığımız, yaptığımız açıklamalar öyle doyurucu, öyle ikna edici ki bizim açıklamalarımızın hiçbir tanesini çürütemiyorlar. Ama bir şey yapıyorlar. Açıklayamadıkları için toplumu geriyorlar, kavgacı bir dil kullanıyorlar, Günün 24 saati hakaret içeren, tepeden tırnağa 'hayır' kampanyası yürütenleri hedef alan, onları saldırıya açık hale getiren bir üslup kullanıyorlar. Biz, asla onların gergin dilinin muhatabı olmadık ve olmayacağız son güne kadar vatandaşlarımıza ulaşıp yapılmak istenenleri anlatacağız dedi.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑