whatsapp

Güncel

AKAR'DAN 7/24 MESAİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Perşembe günü başlattığı Ankara İstanbul arasındaki yaklaşık 25 gün sürecek olan Adalet yürüyüşü dördüncü gününe girerken CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’da bir yandan yürüy

18 Haziran 2017 Saat: 12:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.601 kez okunmuştur

AKARDAN 7/24 MESAİ
AKAR'DAN 7/24 MESAİ

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Perşembe günü başlattığı Ankara İstanbul arasındaki yaklaşık 25 gün sürecek olan Adalet yürüyüşü dördüncü gününe girerken CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’da bir yandan yürüyüşe katılıp bir yandan da Meclis çalışmalarına devam ediyor.

Yaklaşık 9 saat süren Adalet yürüyüşleri vatandaşların da yoğun katılımı ile de devam ederken 35 dereceyi bulan sıcaklıklar sonrası molalar ve süreleri de uzatıldı. Meclis de uzun süre tartışmalara da neden olan zeytinliklerin sanayileşmeye açılmasına olanak sağlayan maddelerin çıkarılması sonrası devam eden görüşmelere yürüyüşten sonra katılan Akar, Adalet yürüyüşüne ilişkin ‘“Bu sadece CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu için verilen bir karar değildir. Tüm hukuksuzluklara karşı adalet çığlığıdır” dedi. Akar uzun süre devam edecek olan Adalet yürüyüşünün Meclis çalışmalarına bir etkisi olmadığını belirterek AKP Milletvekillerinin buna rağmen Mecliste yeterli çoğunluğu sağlayamayarak çalışmaları aksattığını söyledi.

BAYRAKTUTAN’I CI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Önceki gün annesini kaybeden CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’ı acı gününde yalnız bırakmayan Akar dün sabah Ankara’dan Artvin’e geçerek cenaze törenine katıldı.

CHP Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, TBMM İdari Amiri ve Çorum Milletvekili Tufan Köse ile birlikte Artvin’ e giden Akar, Milletvekili arkadaşları ile birlikte Uğur Bey’in kıymetli annesinin cenazesine katılmak için geldiklerini belirterek Adalet yürüyüşüne ara verdiklerini ancak gece tekrar Ankara’ya dönerek yürüyüşlerini sürdüreceklerini söyledi. Artvin Hopa İlçesi Kemalpaşa belediyesinin iftar programına katılan CHP heyeti gece geç saatler de Ankara’ya döndü.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑