whatsapp

Yaşam

Aktaş Ailesinin Mutlu Günü

Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş-Özcan Aktaş’ın oğlu Zeki Can Muhteşem Nikah Töreni İle Evlendi. Nikaha katılan şahitler geceye renk kattı.

14 Ekim 2024 Saat: 11:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 393 kez okunmuştur

Aktaş Ailesinin Mutlu Günü
Aktaş Ailesinin Mutlu Günü

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

NİKAHA YOĞUN KATILIM MUTLU ETTİ

Gebze’lilerin yakinen tanıdığı bölgemizin sesi, bir zamanların güçlü yayını 104.3 Radyo Umut FM’in sahibi Özcan Aktaş ve Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş’ın biricik, yakışıklı oğlu Zeki Can ile Nurgül – Engin (merhum) Ünal'ın güzel kızları Esma’nın Gebze Belediyesi Sardunya Nikah salonunda kıyılan nikahlarına mahalle muhtarları, kamu kurum ve kuruluşların başkan ve yöneticileri, STK’ların başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetlilerin yoğun ilgisi Aktaş ailesini mutlu etti.

AKTAŞLAR SALONDA DURMAK BİLMEDİ

Gebze’nin en başarılı ve sevilen muhtarlarından Esengül-Özcan Aktaş çifti oğullarının mutluluklarını kendileriyle paylaşmak için davetlerine icabet eden ve nikah salonuna gelen misafirlerini salon girişinde karşılayarak herkes ile tek tek ilgilenmeleri gözlerden kaçmadı. Muhtar Esengül Aktaş’ı aile yakınları ve muhtar arkadaşları yalnız bırakmadı.

NİKAH ŞAHİTLERİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Nikah şahitliğini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Soba, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Geçmiş dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, geçmiş dönem Çayırova Belediye Başkanı Dr. Faruk Taşçı yaptı. Gebze Belediyesi Sardunya Nikah salonunda Zeki Can ile Esma’nın nikahını kıymak için davet edilen şahitler nikah alanına sığmadı.

7.GÜN HABER Gazetesi yayın kurulu adına, Aktaş ailesini tebrik ediyor genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑