whatsapp

Eğitim

ALTUN KADIKÖY'DE KİTAP FUARINA KATILDI

Kocaelili Gazeteci-Yazar Levent Altun, Kadıköy Belediyesi’nin Tarihi Haydarpaşa Garı’nda düzenlediği 8.Kitap Günleri’ne katıldı.

3 Haziran 2016 Saat: 11:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.518 kez okunmuştur

ALTUN KADIKÖY'DE KİTAP FUARINA KATILDI
ALTUN KADIKÖY'DE KİTAP FUARINA KATILDI

Ceres Yayınları tarafından yayınlanan Kaçış Noktası isimli kitabının ikinci baskısını gerçekleştiren Levent Altun’un standını Kadıköylü okurların yanı sıra ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu da ziyaret etti. Levent Altun’a yayın hayatında başarılar dileyen Kahraman Tazeoğlu, Kaçış Noktası isimli kitabı okuyacağını da söyledi. Levent Altun da aynı gün söyleşi ve imza günü olan Kahraman Tazeoğlu’nun standını ziyaret ederek kitap imzalattı ve Gebze’ye davet etti.

KADIKÖY’DE KİTAP BAYRAMI

Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği 8.Kitap Günleri oldukça renkli geçiyor. 600’ün üzerinde yazar, 100’ün üzerinde yayınevi ve 50’nin üzerinde etkinliğe sahne olacak fuara Kocaelili Gazeteci-Yazar Levent Altun da katıldı.

Tarihi Haydarpaşa Garı peronlarında düzenlenen Kitap Günleri’ne Ceres Yayınları ile katılan Levent Altun, Kaçış Noktası isimli kitabını İstanbullu okurları ile buluşturdu. Levent Altun’un ziyaretçileri arasında ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu da vardı. 100’ün üzerinde yayınevinden sadece Levent Altun’un olduğu standı ziyaret eden Kahraman Tazeoğlu, kitapla ilgili Altun’dan bilgi aldı ve sohbet etti. Kaçış Noktası’nı en yakın zamanda okuyacağını söyleyen Tazeoğlu, Altun’a yayın hayatında başarılar diledi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑