whatsapp

Güncel

ANADOLU SARAYI’NA DEĞER MUHTEŞEM AÇILIŞ

Gebze bölgesine her şeyi ile değer katan Anadolu Sarayı Davet Salonu’nun açılışı protokolün katılımı ile gerçekleştirildi.

4 Ocak 2019 Saat: 20:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.019 kez okunmuştur

ANADOLU SARAYI’NA DEĞER MUHTEŞEM AÇILIŞ
ANADOLU SARAYI’NA DEĞER MUHTEŞEM AÇILIŞ


Açılışa AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen,Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Sadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker ve Gebze’nin birçok önemli ismi katıldı. Muhteşem dekoru ve iç mimarisi ile Gebze'ye farklı değer katan Anadolu Sarayı’nın karşılama salonunda gerçekleşen kokteyl programı ve protokol konuşmalarının ardından, dualar eşliğinde kurdele kesme merasimi gerçekleştirildi. Açılış sonrası davetlilere öğle yemeği ikram edildi.

AKDENİZ KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Gebze’nin yeni gözde mekanı Anadolu Sarayı davet ve balo salonları resmen hizmete açıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Fariz Akdeniz, Açılışa katılanlara teke tek teşekkür ederek yaptığı konuşmada salon ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Akdeniz, "açıldıktan bugüne çok büyük ilgi gördük ve çok olumlu tepkiler aldık. Biz farklı bir kulvardayız ve çıtayı daha da yükselteceğiz” dedi.

Gebze’nin yeni markası olan Anadolu Sarayı Balo salonları bugün Yeni Bağdat Caddesi İSU Şantiyesi yanında saat 14.00’te muhteşem açılış ile hizmete girdi.  Zarif detaylarla süslenmiş şık bir ortamda hafızanızdan silinmeyecek düğün, davet ve kurumsal etkinlikleriniz için 750 ve 1000 kişilik iki salonu ile Anadolu Sarayı, bay ve bayanlar için ayrı davet salonları ve mescit, çocuk oyun ve bebek bakım odası, açık, kapalı otopark ve açık teras kafeleriyle hayal ettiğiniz organizasyonlara bölge halkına hizmet verecek. Salon Diamond ve Salon Royal ile sizlere farklı mimari konsept seçeneği sunan Anadolu Sarayı’nda anı defterinden ziyaretçilerinize ücretsiz olarak sunulan fotoğraflara, ücretsiz çay ikramından size özel hazırlanan salon sistemine kadar geniş ve kaliteli bir hizmet ağı ile Anadolu Sarayı Gebze ve genel itibariyle Kocaeli Bölgesi’nde benzersiz biz hizmet anlayışı sunuyor.  Anadolu Sarayı aynı zamanda tüm kurumsal organizasyonlarınız, iş toplantılarınız ve seminerlerinizde kendinizi rahat ve ayrıcalıklı hissedebileceğiniz bir mekân olarak sizlere hizmet verebiliyor. Anadolu Sarayı ayrıca, seminer, eğitim, toplantı ve birçok kurumsal etkinlikte her detayı düşünülmüş olan ve kusursuz bir organizasyon için hizmet sunacak.  

7.GÜN HABER - Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑