whatsapp

Güncel

ANMA TÖRENİNDE KARMAŞA

Atatürk’ün vefatının 79. yıl dönemi sebebiyle Gebze’de düzenlenen anma töreninde saygı duruşu ve istiklal marşı karmaşası yaşandı.

10 Kasım 2017 Saat: 11:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.385 kez okunmuştur

ANMA TÖRENİNDE KARMAŞA
ANMA TÖRENİNDE KARMAŞA

Atatürk’ün vefatının 79. yıl dönemi sebebiyle Gebze’de düzenlenen anma töreninde saygı duruşu ve istiklal marşı karmaşası yaşandı. Cumhuriyet Meydanında yapılan törene CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Garnizon Komutanı Bnb, Ramazan Uydaş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, siyasi parti ilçe başkanları, STK başkan ve yöneticileri ile kurum müdürleri, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı. Çelenk koyma töreninin ardından saat 09.05’te sirenler eşliğinde yapılması gereken saygı duruşu ve İstiklal Marşı saat 7 dakika önce yapıldı ve bayraklar yarıya indirildi. Bir anda ne olduğunu anlamayan çevredekiler, tören sunucusu öğretmenin program burada sona ermiştir açıklaması ile iyice şaşkına döndü. 

Olaya hemen müdahale eden Gebze Kaymakamı Mustafa Güler duruma müdahale ederek ilçe mili eğitim Şener Doğan’ı yanına çağırdı, saygı duruşunun saat 09.05’te sirenler eşliğinde yeniden yapılmasını istedi. Bunun üzerine saygı duruşu ve İstiklal Marşı sirenler eşliğinde gecikmeli olarak tekrar yapıldı ve yeniden yukarı çekilen bayraklar yarıya indirildi. Törene katılan STK temsilcisi ve vatandaşların ise olaya tepki gösterdiği gözlendi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑