whatsapp

Yaşam

ANNE-ÇOCUK KULÜPLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüpleri yıl sonu etkinlikleri kapsamında piknikte buluştu. Çocukların ve annelerinin katılımı ile gerçekleştirilen piknik, Kuştepe Mesire Alanında düzenlendi.

11 Mayıs 2016 Saat: 08:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.988 kez okunmuştur

ANNE-ÇOCUK KULÜPLERİ PİKNİKTE BULUŞTU
ANNE-ÇOCUK KULÜPLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulübü üyeleri piknikte buluştu. Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin katılımı ile gün boyu gerçekleştirilen piknik, Kuştepe Mesire Alanında düzenlendi. Beş ayrı Anne-Çocuk Kulübünün öğrencilerinin, annelerinin ve öğretmenlerin katıldığı piknikte çeşitli oyunlar oynanırken, yarışmalarda düzenlendi.

Gün boyunca Kuştepe Mesire Alanı içerisinde düzenlenen yılsonu pikniği etkinliğinde Özgürlük Mahallesi Merkez Anne-Çocuk Kulübü, Yenimahalle Anne-Çocuk Kulübü, İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Anne-Çocuk Kulübü, Atatürk Mahallesi Şehit Yarbay İlker Çelikcan Anne-Çocuk Kulübü ve Cumhuriyet Mahallesi Anne-Çocuk Kulübü yer aldı.

ANNE-ÇOCUK KULÜBÜ SAYISI YEDİYE ÇIKIYOR

Gerçekleştirilen piknik programında Anne-Çocuk Kulüpleri üyelerini öğretmenler eşliğinde ziyaret eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Anne-Çocuk Kulüplerinin 2015-2016 eğitim-öğretim dönemini tamamlamak üzere olduğunu ve bu çerçevede yılsonu piknik etkinliğinde bir araya geldiklerini belirtti. Çayırova Belediyesi’nin eğitime sunduğu katkıların örnek olduğunu vurgulayan Demirci, piknik programında Anne-Çocuk Kulübü gruplarını teker teker ziyaret etti. Her bir grupta uzun süre kalarak annelerin taleplerini dinleyen Demirci, yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Demirci, “Bugün burada yılsonu etkinliklerimizden olan piknik şölenini gerçekleştiriyoruz. Anne-Çocuk Kulüplerimizde eğitim alan annelerimizi ve çocuklarımızı, kaynaştırma ve sosyal aktivitede buluşturma adına bir araya getirdik. Bu tür etkinliklerimiz her dönem olacak. Anne-Çocuk Kulüplerimizin içerisinde verdiğimiz eğitimlerin yanı sıra yine sosyal, kültürel etkinliklerde faaliyet programlarımızda yer alacak. Piknik programlarımızın yanı sıra 2 haftadır çocuklarımızı ve velilerimizi Darıca Hayvanat Bahçesine götürüyoruz. Çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak eğitim programlarımızın içerisinde yer alan bir diğer olgudur. Yine aynı zamanda çocuklarımıza Dört Mevsim Çayırova ve Doğa Okulu projeleri kapsamında doğa sevgisi, tabiatı tanıma fırsatı da sunuyoruz.” dedi.

Demirci, “2 yeni semt konağımız hizmete girmek üzere. Emek Mahallesi’ndeki semt konağımızı tamamladık, kısa süre içerisinde açacağız. Yine Akse Mahallesi’ndeki semt konağımızın inşaatını bitiriyoruz. Bu iki tesis içerisinde Anne-Çocuk Kulüplerimizde bulunacak. Beş olan Anne-Çocuk Kulübü sayısı yediye çıkacak.” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑