whatsapp

Güncel

ARDA/FED FUTBOL TURNUVASI KAYITLARI BAŞLADI..

ARDA/FED bu yıl 2.cisini gerçekleştirmeyi hedeflediği 23 Şubat Futbol Turnuvası için kayıtlara başladı.

20 Ocak 2017 Saat: 08:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.150 kez okunmuştur

ARDA/FED FUTBOL TURNUVASI KAYITLARI BAŞLADI..
ARDA/FED FUTBOL TURNUVASI KAYITLARI BAŞLADI..

ARDA/FED 23 ŞUBAT FUTBOL TURNUVASI KAYITLARI BAŞLADI

Ülke genelinde güçlü bir Ardahan Lobisi oluşturmak, Ardahan Derneklerini başta olmak üzere tüm Ardahanlıları bir araya getirmek için çabalayan ve bu yönde attığı adımlar ile Ardahan'ın olduğu gibi ülke genelinde bulunan Ardahanlılara heyecan getiren Ardahan Dernekler Federasyonu 'Ardahanlılar İstanbul'da Top Koşturuyor' başlığı ile geçtiğimiz yıl başlattığı futbol turnuvasının 2 ncisi için kollar sıvadı.

ŞAMPİYONLAR ARANIYOR

Ardahanlıların kaynaşmasını, başta gençler olmak üzere kadınların bir arya gelmesi için çalışmalarına aralıksız devam eden ARDA/FED'in bu yıl 2 ncisini gerçekleştirmeyi hedeflediği 23 Şubat Futbol Turnuvası için kayıtlar alınmaya başlandı. ARDA/FED Genel Başkan Yardımcısı Yener Bayrakçı'nın başkanlığında organize edilen bu yıl ki futbol turnuvasına Ardahan Dernekleri, Göle, Hanak, Damal, Posof ve Çıldır Derneklerinin yanı sıra bu yönde tek başına organize olup, futbol akımı kuranlar davet edilmekte. Şampiyon olacak takıma şampiyonluk kupasının yanı sıra 2 bin TL. ödül verileceği öğrenilen turnuva da ikince ve üçüncü gelecekler Bin TL ödül verileceği duyuruldu.

ARDA/FED 23 Şubat Futbol Turnuvasına katılmak isteyenlerin ARDA/FED Genel Başkan Yardımcısı Yener Bayrakçı'yı 05364874841nolu telefondan arayıp, kayıtlarını yapabilirler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑