whatsapp

Güncel

ARDAFED ARDAHAN'DA ARDAHANLILARLA BULUŞTU..

Merkezi İstanbul Şişli'de bulunan ve bir çok Ardahan Derneğinin çatısı altına bir araya geldiği Ardahan Dernekler Federasyonu Kura Nehri eylemi ardından Ardahan'da verdiği iftarla Ardahanlılar ile bir araya geldi.

19 Haziran 2017 Saat: 11:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.646 kez okunmuştur

ARDAFED ARDAHANDA ARDAHANLILARLA BULUŞTU..
ARDAFED ARDAHAN'DA ARDAHANLILARLA BULUŞTU..

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un da katılıp, iftara katılan Ardahanlıları sorunlarını dinlediği iftar yemeğin de gündem BAL liginde çekilebileceği ileri sürülen Serhat Ardahan Spor'du.

Gazeteci Fakir Yılmaz'ın başkanlığın yaptığı Ardahan Dernekler Federasyonun Ardahan-Göle yolu üzerinde bulunan bir otel de verdiği iftar yemeğine büyük bir ilgi gösteren Ardahanlılar ARDAFED'in gerek İstanbul ve diğer batı kentlerinde gerekse Ardahan'da yürüttüğü çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirttiler.

Gündem Park, Kura, Serhat Spor..

ARDAFED Başkanı Fakir Yılmaz ile ARDAFED Başkan Yardımcısı Name Yılmaz Fidan'ın ev sahipliği yaptığı AK Partili Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un yanı sıra CHP Ardahan İl Genel Meclis Üyesi Yılmaz Özer,Kaptanpaşa Mahalle Muhtarı Efrail Yıldız, DSP Ardahan İl Başkanı Mustafa Morkoç, Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yılmaz Özer, Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan ve bir çok Ardahanlı İş adamı, İş kadının katıldığı iftar yemeğine Ardahan'ın en etkili ve çok okunan gazetelerini çıkaran gazeteciler Selmi Yılmaz, Özkan Karakaya, Barış Bilgin'de katıldılar.

Ardahan Belediyesinin yanı sıra Ardahanlı İşadamları Ercüment Evren, Özmen Demir, Fatih Demirkol, Sabahattin Gündoğdu ve ARAS TEDAŞ A.Ş.'nin sponsorluğunu üstlendiği iftar yemeğinde Ardahan'da yaşanan sorunlar masaya yatırıldı.

Başta Milli Egemenlik Parkına yaptırılan kapalı oto garajı olmak üzere Kura Nehrinin Beşikkaya HES Barajı ile önünün kesilip, Çoruh'a akıtılması, borcundan dolayı kapalı bulunan Ardahan Esnaf Kefalet Kooperatifi bir çok sorunun tartışılıp, gündeme geldiği ARDAFED'in iftar yemeğinin önemli diğer bir gündemi de yaşadığı sorunlar dolaysıyla bu yıl Bölgesel Amatör Liginde çekilebileceği tartışılan Serhat Ardahan Spor'ungeleceğiydi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑