whatsapp

Güncel

ARDAHAN’A BARO VE SOSYAL TESİS SÖZÜ

Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Fakir Yılmaz ve CHP Ardahan 21.23 ve 24. Milletvekili Ensar Öğüt’ün birlikte ziyaret ettiği Türkiye Barolar Birliği Genel Başkanlığında Ardahan için önemli bir gelişme yaşandı.

8 Şubat 2017 Saat: 13:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.165 kez okunmuştur

ARDAHAN’A BARO VE SOSYAL TESİS SÖZÜ
ARDAHAN’A BARO VE SOSYAL TESİS SÖZÜ

Ankara’da TBB Genel Merkezinde 7 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşen ziyarete, Ardahan’da Baro’nun kurulması için Türkiye Barolar Birliği Genel Başkanı Metin Feyzioğlu’ndan söz alındı.

Ardahan için önemli olan bu ziyarete, CHP Ardahan 21.23 ve 24. Milletvekili Ensar Öğüt, Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Fakir Yılmaz, Eğitimci Göle eski Dernek Başkanı Metin Demir, Danıştay eski Tetkik Hakimi halen Ankara'da Avukatlık yapan Suat Dursun, Av. Züleyha Tahiroğlu, Av. Hüseyin Gündüz, TBB Yüksel Disiplin Kurulu Üyesi Bora Sarıkaya, TBB Genel Saymanı Av. Sabri Erdal Güngör hazır bulundular.

HEM BARO HEM SOSYAL TESİS SÖZÜ

Ardahan’da Baro’nun kurulması için mevcut olan 25 Avukatın dışında emekli olmuş 5 Avukata daha ihtiyaç duyulduğunu aktaran CHP Ardahan 21.23 ve 24. Milletvekili Ensar Öğüt, “Sayın Feyzioğlu’ndan alınan söz ile birlikte emekli 5 Ardahanlı Avukatımızın ikametgahlarını Ardahan’a alması durumunda baro kurulacak. Ayrıca,  Türkiye Barolar Birliği Genel Başkanı Metin Feyzioğlu’da Ardahan’a sosyal tesis kazandırma sözü verdi. Yine Ardahan’da Baro kurulma sayısına ulaştığımız zaman, Ardahan Barosunun kongresine Divan Başkanı olarak Metin Feyzioğlu başkanlık edecek. Sayın Feyzioğlu, Türkiye Barolar Birliği’nin bir toplantısını da Ardahan’da yapacak” dedi.

KIZILAY’DA ÖĞÜT'ÜN ESERİYDİ

Ardahan sorunlarına duyarlılığıyla tanınan CHP Ardahan 21.23 ve 24. Milletvekili Ensar Öğüt, bilindiği gibi Kızılay’a modern hizmet binasının yapılmasında hem öncülük etmişti hem de büyük mücadele vermişti. Ardahan’da Baro’nun kurulması için mevcut olan 25 Avukatın dışında 5 Avukata daha ihtiyaç var. Ardahan’da Avukat sayısı 30’u bulduğu takdirde, Ardahan Baro Birliği kurulacak ve Ardahan büyük bir sosyal tesise kavuşmuş olacak. Şimdi 5 gönüllü Avukata ihtiyaç var.

Heyet, Türkiye Barolar Birliği Genel Başkanlığı ziyaretinin ardından daha sonra Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Haberleşme Genel Müdürü hemşerimiz Göleli Ensar Kılıç’ı da ziyaret ederek tebrik ettiler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑