whatsapp

Güncel

ARIKONAKLILAR TERÖRÜ KINADILAR

Merkezi Gebze’de bulunan ve ilçede yoğun bir nüfusa sahip Ardahan İli Arıkonak Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider'i ziyaret ederek ülkemizde gerçekleşen terör olaylarını kınadılar.

21 Aralık 2016 Saat: 10:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.552 kez okunmuştur

ARIKONAKLILAR TERÖRÜ KINADILAR
ARIKONAKLILAR TERÖRÜ KINADILAR

TERÖRÜ KINADILAR

Arıkonak Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Talat Kesgin ve yönetim kurulu üyeleri,Şenol Çoban,İhsan Balcı,Burak Balcı Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider’i ilçe Emniyet müdürlüğünde ziyaret ederek ülkemizin çeşitli illerinde gerçekleşen terör olaylarında hayatını kaybeden emniyet mensupları için taziyelerini ileterek terör olaylarını kınadıklarını belirttiler.

KESGİN, ASKERİMİZ VE POLİSİMİZİN YANINDAYIZ

Dernek Başkanı Kesgin, “Arıkonak Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu olarak, Beşiktas' ta ve Kayseri de gerçekleştirilen terör saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlarımız,polisimiz ve askerlerimiz için Emniyet Müdürümüze taziyelerimizi ilettik . Arıkonak Köyü olarak Askerimizin ve Polisimizin yanındayız” dedi.

GİDER, ARIKONAKLILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, Terör olaylarını kınayan ve bu olaylarda hayatını kaybedenler için taziye ziyaretinde bulunan Ardahan ili Hanak ilçesi Arıkonak Köyü Derneği yöneticilerine gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür etti.

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑