whatsapp

Güncel

“ARSALARIMIZ ZORLA ELİMİZDEN ALINDI”

Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından Gebze Kirazpınar Mahallesi’ne yapılacak olan Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesi için gerekli çalışmalara başlandı.

1 Temmuz 2017 Saat: 06:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.474 kez okunmuştur

“ARSALARIMIZ ZORLA ELİMİZDEN ALINDI”
“ARSALARIMIZ ZORLA ELİMİZDEN ALINDI”

Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından Gebze Kirazpınar Mahallesi’ne yapılacak olan Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesi için gerekli çalışmalara başlandı. 1988 yılından beri mahallede ikamet eden mahalleliler proje kapsamında TOKİ ve Emlak Konut tarafından sahip oldukları arsaların zorla ellerinden alındığı ifade ettiler. Mahalleliler yaşadıklarını sorunlara çözüm bulunması için bugün Gebze Kaymakamı Hasan Gözen ile görüştüler. Gebze Kaymakamı Hasan Gözen ile görüşen mahalleliler daha sonra konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması yaptılar.

EMLAK KONUT KENDİ YASALARINI UYGULUYOR

Basın açıklamasını Gebze Kirazpınar Mahallesi Muhtarı Osman Bozkurt yaptı. Bozkurt, “Mahalleliler olarak bugün Sayın Kaymakamımızın yanına gelerek kendisine gerekli bilgilerimizi verdik. Biz çocuğumuzu okutturmadık, gezdirmedik, ayakkabı boyattık devlete yük olmayalım diye iyi kötü bir arsa aldık. Ama şimdi ise Emlak Konut, TOKİ gelip bu arsalarımızı elimizden alıyor. Belediye tarafından ve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu arsalara çivi çakılamaz diye karar var ama Emlak Konut kendi yasalarını uyguluyor. Ne yaparsanız yapın burayı yıkacağız diyor. Bu yıkımların ve bu çalışmaların durmasını istiyoruz. Toz içinde yaşıyoruz.” Dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑