whatsapp

Güncel

AŞK GELİNLİK GEBZE CENTER'DE GÖZ KAMAŞTIRDI

Aşk Gelinlik Gebze Center’da açılan tanıtım standında 2018’in yeni renkleriyle süslenmiş Nişanlık ve Gelinlikleri Gebzelilerle buluşturdu. Yılın yeni modellerinin yer aldığı tanıtım standı adeta göz kamaştırdı.

9 Aralık 2017 Saat: 09:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.302 kez okunmuştur

AŞK GELİNLİK GEBZE CENTERDE GÖZ KAMAŞTIRDI
AŞK GELİNLİK GEBZE CENTER'DE GÖZ KAMAŞTIRDI

Gebze’nin gelinlik ve nişanlık üretiminde Türkiye’ye açılan markası Aşk Gelinlik yeni sezonu Gebze Center’da kurduğu tanıtım standıyla açtı. İşletmenin genç yöneticisi  girişimci Ümit Özten’e ait olan Aşk Gelinlik yeni yılın modellerini gençlerle buluşturdu.

 

17 ARALIK TARİHİNE KADAR AÇIK

1 Aralık 17 Aralık tarihleri arası gezilebilecek olan stantta sergilenen nişanlık ve gelinliklerden kiralamak isteyenleri, yüzde 15 oranında Gebze Center’a özel bir indirim bekleyecek. Aşk Gelinlikte nişanlıklar 800 ile 2 bin 500, gelinlikler 800 ile 5 bin TL arasında değişen fiyatlarla kiralanabiliyor.

 

HAFTA SONU SÜRPRİZİ VAR

Bugün Aşk Gelinlik &  Gebze Organizasyonun Gebze Center’daki standını hafta sonu ziyaret edenleri sürprizler bekliyor. 9 Aralık Cumartesi ve 10 Aralık Pazar günleri 16.00 – 20.00 saatleri arasında Hint Kınacısı tarafından Hint kınası, standın ziyaretçilerine ücretsiz yakılacak.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑