whatsapp

Güncel

ATAŞ'TAN 'MACERA'YA TAM NOT

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ı ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskihisar’da yapımı son aşamaya gelen Macera ve Aksiyon Parkı ve diğer çalışmalar hakkında Ataş’a bilgi verdi. Projeyi ve çalışmal

3 Nisan 2017 Saat: 10:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.518 kez okunmuştur

ATAŞTAN MACERAYA TAM NOT
ATAŞ'TAN 'MACERA'YA TAM NOT

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e konuk oldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’a Gebze hakkında ve devam eden projeler, belediye hizmetleri hakkında da bilgi verdi. Genel Başkan Yardımcısı Ataş ve Başkan Köşker ilk olarak, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında kurulan “Evet” standını ziyarete etti, partili gençler ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

ATAŞ’TAN MACERA’YA TAM NOT

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskihisar’da yapımı son aşamaya gelen Macera ve Aksiyon Parkını inceledi. Eskihisar’ı cazibe merkezi haline getirecek olan parkı gezen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Başkan Köşker’den proje hakkında bilgi aldı. Macera ve Aksiyon Parkı’nı beğenen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i çalışmalarından ötürü tebrik etti. Macera Parkı’nın ardından Eskihisar sahilini gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Ataş ve Köşker daha sonra Osman Hamdi Bey Müze Evi’ni de ziyaret etti.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑