whatsapp

Güncel

AYAR 7/ 24 ÇALIŞIYOR

Erken seçim kararı alınmasının ardından saha çalışmalarına hız veren ve neredeyse dinlenmeye bile fırsat bulamayan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar çok yoğun bir tempoda çalışıyor.

28 Mayıs 2018 Saat: 08:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.348 kez okunmuştur

AYAR 7/ 24 ÇALIŞIYOR
AYAR 7/ 24 ÇALIŞIYOR

HEP VATANDAŞIN YANINDA

Gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Ayar, yoğun bir program içerisinde vatandaşlarla buluşuyor. Sivil toplum kuruluşlarının iftar organizasyonlarından, esnaf ziyaretleri ve cenaze programlarına kadar her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye çalışan Ayar’ın aynı zamanda Gebze’nin çeşitli sorunlarıyla da ilgileniyor olması son derece yoğun bir tempoda çalışmasına neden oluyor.

‘’MİLLETİMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞMALIYIZ’’

İstikrarın sürmesi, AK Parti’nin Kocaeli’nde oy oranını arttırmak için yorulmadan çalışacaklarını belirten Ayar , “Bu seçimler gerçekten çok önemli. 24 Haziran seçimlerinde kazanmak için çok sebebimiz var. Milletimiz için çok çalışmalıyız. Seçim süresi boyunca sahada olacağız, gece gündüz aralıksız çalışacağız. Gerekirse hiç yatmayacak ve 24 Haziran'da sandıktan başarı ile çıkarak yeni bir Türkiye ile yola devam edeceğiz’’ dedi

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑