whatsapp

Güncel

AYAR VE EKİNCİ GAZİLER’E ÇIKARMA YAPTI

AK Parti hükumetinin hizmetlerinden ve 24 Haziran’daki seçimin öneminden bahseden, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, milletvekili adayı Ufuk Ekinci ile ilçe esnafını ziyaret etmeye devam ediyor.

26 Mayıs 2018 Saat: 09:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.531 kez okunmuştur

AYAR VE EKİNCİ GAZİLER’E ÇIKARMA YAPTI
AYAR VE EKİNCİ GAZİLER’E ÇIKARMA YAPTI

AK Parti Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar ve AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ufuk Ekinci, Cuma namazı sonrası Gaziler Mahallesinde esnafları ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

GEBZE’DEN ENDİŞEMİZ YOK

AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana temel anlayışının 'Hizmet' olduğunu belirten ve 'Halka Hizmet, Hak'ka Hizmettir' özdeyişini çalışma prensibi edindiği vurgusunda bulunan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Türkiye'nin son 15 yılda elde ettiği gelişim ivmesi ile tüm ekonomik yönlerden 4 kat büyüdüğünü söyledi. 24 Haziran seçimlerinden çıkacak sonucun çok önemli olduğunu da belirten Ayar; “İstikrarın sürmesi, ülkenin daha fazla gelişmesi için Cumhurbaşkanımız,liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan seçtireceğiz. Gebze’den endişemiz yok. Gebze istikrarın sürmesi için desteğini Cumhur İttifakı’na verecektir” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑