whatsapp

Güncel

AYDIN "GEBZE HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞMALI”

Bölgemizin önemli isimlerinden Arçelik- Beko Beyaz eşya yetkili servisi, GTO eski meclis üyesi Gebze’li iş adamı Ali Kemal Aydın Kervan Izgara ve Çorba Restaurant'ta yerel ve ulusal basın temsilcisi gazetecilerle bir araya geldi.

20 Ocak 2018 Saat: 13:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.053 kez okunmuştur

AYDIN GEBZE HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞMALI”
AYDIN "GEBZE HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞMALI”

Bölgemizin önemli isimlerinden Arçelik- Beko Beyaz eşya yetkili servisi, GTO eski meclis üyesi Gebze’li iş adamı Ali Kemal Aydın Kervan Izgara ve Çorba Restaurant'ta yerel ve ulusal basın temsilcisi gazetecilerle bir araya geldi. "Aydın Gebzelilik bilinci ile Aktif siyaset yapma kararı aldım" dedi

BASINA VE GEBZELİLK BİLİNCİ İLE VURGULADI

Ali Kemal Aydın Gebze’li gazetecilerle birlikte gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulunarak hem gündemi değerlendirdi hemde 10 Ocak çalışan gazeteciler ve 16 Ocak Basın Onur gününü kutladı.

ARZ VE TALEP ÜZERİNE BİR ARAYA GELMEKTEYİZ

Gebze'li İş adamı Ali Kemal Aydın yaptığı açıklamada,".13 yıldır geleneksel olarak süren sohbet ve istişare süreçlerinde siz değerli arkadaşlarımla zaman zaman arz ve talep üzerine bir araya gelmekteyiz. Bugün bizi bir araya toplayan Gebzemize ve çevre ilçelerimize bir bütünlük içinde bakmamız gerektiği düşüncesindeyim.

GEBZE İL OLUP İLÇE STATÜSÜNDEN ÇIKARTILMALIDIR

Gebze Türkiye Cumhuriyeti'nde artı ve eksi özelliği güzelliği ile her manada her konuda il olması gerekip ilçe statüsünde bırakılmış örneği olmayan çok özel istisna değerimizdir. Bu konumunun çok özel şekilde araştırılması gerektiği kanaatindeyim.

GEBZELİLİK BİLİNCİ İLE KENDİMİZİ SORGULAMALIYIZ

Gebzemiz eğitim sağlık ve emniyet açısından nerede olduğuna bakılarak doğru ve sağlıklı bir çalışma sonucu olması gereken konuma getirilmelidir. Kocaeli yarımadasının stratejik öneminden dolayı Gebze’mizin ayrıcalıklı konumu ve değeri olduğu düşüncesindeyim. Bu özelliğin ve güzelliğin ülke ve Gebzelilik bilinci ile hareket ederek kendimizi sorgulayarak kendimize sahip çıkması gerektiği düşüncesindeyim. Bundan dolayı uzun süredir siyaset iş dünyası sivil toplum kuruluş temsilcilerin ve halkımız ile düzenli bir şekilde istişare ediyorum.

SİYASETTE AKTİF OLACAĞIM 

Yaptığım bu istişareler sonucunda şehrin sorunlarının çözümünde siyaset aracının olmazsa olmazı olduğuna kanat getirdim. Bu güne kadar sürmüş olduğum mücadelemin daha elzem ve daha somut bir hale dönüştürmek için siyasete aktif olarak katılma kararı almış bulunmaktayım.

GEBZE HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞMALI

Hiçbir maddi beklenti, koltuk ve makam hırsı olmadan öncelikle Gebzemizin ve ülkemizin sorunlarını meclise taşımak çözüm yolu aramak adına bu yola çıkıyorum. Çıkmış olduğum bu yolda ki tek gayem Gebzemizin hak ettiği değeri kazanabilmesine vesile olmaktır. Unutmamak gerekir ki herşeyde olduğu gibi siyasette bir ekip işidir.

BİR ALLATTİN KURT OLAMAM AMA ONU ÖRNEK ALIRIM

Temel hayat felsefelerimden olan ben değil biz düşüncesi ile Gebzemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize ve sorunlarını çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum. Merhum Aleattin Kurt'un açmış olduğu ufuktan ilerleyerek siz varsanız biz varız inancı ile bizde başaracağız." sözlerine yer verdi.

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
ALİ KEMAL AYDIN 02.02.2018 01:16
Duyarlılığınıza bilgilendirme çalışmanıza sonsuz teşekkürler. SELAMLAR - SEVGİLER....
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑