whatsapp

Güncel

AYDIN,GEBZELİLİK BİLİNCİYLE ŞİMDİ SİYASETTE

Gebze’nin tanınmış iş adamı ve GTO eski meclis üyesi Ali Kemal Aydın, her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu sene 12.cisi gerçekleşen basın mensupları ile iftar yemeğinde Gebze'li gazetecilerle bir araya geldi.

31 Mayıs 2017 Saat: 18:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.766 kez okunmuştur

AYDIN,GEBZELİLİK BİLİNCİYLE ŞİMDİ SİYASETTE
AYDIN,GEBZELİLİK BİLİNCİYLE ŞİMDİ SİYASETTE

Aydın, “Ben siyasete girersem fark yaratmalıyım, benim olduğum yerde fark olmalı. Biat kültürüne ve duyarsızlığa karşıyım” diye konuştu.

Her yıl geleneksel olarak sürdürdüğü iftar yemeğinin 12’incisini dün akşam gerçekleştiren Ali Kemal Aydın Gebzeli gazetecilere siyasete neden girmek istediğini anlattı.

'HEPİMİZE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR'

Ali Kemal Aydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Bendeniz 1991 yılından beri Gebze’de iş hayatımı sürdürüyorum ve 2000-2005 yılları arasında ise GTO’da meclis üyeliği yaptım. Gerek iş gerekse sosyal hayatta çok şey borçlu olduğumuz Gebze için hepimize büyük görevler düşüyor. İş hayatımın başlangıcından bugüne kadar GTO meclis üyeliği dâhilinde daha yaşanılır bir Gebze için büyük gayret ve istikrarla çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Gebze’nin sorunlarının çözümü için katıldığım her platformda bu şehirde yaşayanların birlik beraberliğinin, sahip çıkma ve sorgulama kültürünün önemini vurguladım.

'SİYASETE AKTİF OLARAK KATILMA KARARI ALDIM'

Bugün gelinen noktada ise Gebze için daha fazla şeyler yapabilmek adına siyasetin önemini hepimiz biliyor ve görüyoruz. Bundan sebeptir ki uzun süredir gerek siyaset, gerek iş dünyası ve gerek de sivil toplum kuruluş temsilcileri ve halkımız ile düzenli bir şekilde istişare ediyorum. Yaptığım bu istişareler sonucunda, şehrin sorunlarını çözümünde siyaset aracının gerekli olduğuna kanaat getirdim. Bugüne kadar sürdürmüş olduğum mücadelemi, daha elzem ve daha somut bir hale dönüştürmek için siyasete aktif olarak katılma kararı almış bulunmaktayım.

'BEN DEĞİL, BİZ OLMALIYIZ'

Hiçbir maddi beklenti, koltuk ve makam hırsı olmadan, Gebze’mizin ve halkımızın sorunlarını meclise taşımak, çözüm yolu aramak adına bu yola çıkıyorum. Çıkmış olduğum bu yoldaki tek gayem, Gebze’mizin hak ettiği değerleri kazanabilmesine vesile olmaktır. Unutmamak gerekir ki her şey olduğu gibi siyaset de bir ekip işidir. Temel hayat felsefelerimden ‘Ben değil, biz’ düşüncesi ile Gebze’yi en iyi şekilde temsil edeceğimize ve sorunlarını çözüme kavuşturulabileceğimize inanıyorum. Merhum Alaattin Kurt’un açmış olduğu ufuktan ilerleyerek ‘Siz varsanız, biz varız’ inancı ile biz de başaracağız."

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
ALİ KEMAL AYDIN 02.02.2018 01:25
Duyarlılığınıza bilgilendirme çalışmanıza sonsuz teşekkürler. SELAMLAR - SEVGİLER....
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑