whatsapp

Güncel

AYDIN GERÇEKLERİ KONUŞTU, "STK'LAR GEBZE'YE ADAMAKILLI SAHİP ÇIKMALI!"

Gebze Sevdalısı, Gebzeli İşadamı, Ali Kemal Aydın bu kez de 11 yıldır sürdürdüğü basına iftar davetini Tatlıkuyu'daki Yavuz Usta Kebapçısında gerçekleştirdi. İftar yemeğine Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası bölgesinden 40

11 Haziran 2016 Saat: 19:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.899 kez okunmuştur

AYDIN GERÇEKLERİ KONUŞTU, "STK'LAR GEBZE'YE ADAMAKILLI SAHİP ÇIKMALI!"
AYDIN GERÇEKLERİ KONUŞTU, "STK'LAR GEBZE'YE ADAMAKILLI SAHİP ÇIKMALI!"

Basının her zaman yanında olan Gebzeli iş adamı Ali Kemal Aydın yaptığı konuşmada hem birlik ve beraberlik mesajı verdi hem de sorgulama kültürü duyarlılık konularında önemli mesajlar verdi.

Aydın aravermeyi planladığı iftar geleneğine 11. yılında devam ederek geleneği sürdürdü. Tatlıkuyu mahallesinde hizmet veren Yavuz Usta Çağ kebapçısında basın mensuplarını bir araya getirerek geleneksel iftar yemeğine evsahipliği yapan Aydın bu kez de Gebzelilik bilincine vurgu yaptı ve ne yazık ki Vatan, Millet, Ülke bilinci doğrultusunda kendi içimizdeki sorgulamanın yeterince yapılmadığını, Gebzelilik bilincinin de vizyonsuzluk ve hedefsizlikten ötürü bir adım öne gidemediğine işaret etti. 

BEN DEĞİL BİZ OLGUSU”

Aydın  yemekte yaptığı basın açıklamasında, hayatı boyunca “ben” değil, “biz” kavramının doğruluğuna inandığını belirterek, “ Gerek iş ve sosyal yaşamımda, gerekse Gebze Ticaret Odası’ndaki meclis üyeliğim dönemimde doğruya doğru, yanlışa yanlış dedim, hiçbir beklentim olmadan Gebze’ye hizmet etmenin onurunu yaşadım. Şu anda da bulunduğum her platformda aynı hassasiyetle bunları yapmaya devam ediyorum” Dedi.

“BASIN TOPLUMUN AYNASIDIR”

Bu yıl 12.kez basın mensuplarına verdiği iftar yemeğinde yerel basının önemine ve yaptığı göreve işaret eden İşadamı Ali Kemal Aydın, “ Sizler toplumun aynasısınız. Toplumdaki gelişmeleri haber veren, analiz edip kamuoyu ile paylaşan meslek mensuplarısınız. Büyük bir sorumluluk taşıyorsunuz.. Bu sorumluluğu aynı ve en iyi şekilde taşımanızı diliyorum” dedi.

“STK’LAR, VAKIF VE DERNEKLER GEBZE BİLİNCİNE EĞİLMELİ”

Siyaset üstü kurumlar olan bölgemizdeki odaların sivil toplum kuruluşlarının, vakıf ve derneklerin Gebzelilik bilinci ile hareket etmelerinin şart olduğunu belirten Ali Kemal Aydın ne yazık ki bu anlamda  gerekli ve istenilen bir hamlenin görülmediğine işaret etti.

 Aydın, “ Ancak ne yazık ki, bir çok kuruluş ve STK üzerine düşen sorumluluğu yerine getiremiyor. Bunun en büyük sebebi vizyonsuzluk, hedefsizlik ve ekip çalışmasının yokluğudur” dedi.

“YA OLDUĞUMUZ GİBİ GÖRÜNECEĞİZ, YA GÖRÜNDÜĞÜMÜZ GİBİ OLACAĞIZ!”

Aydın bu hususta, “ Ya olduğumuz gibi görüneceğiz, ya göründüğümüz gibi olacağız. Günün şartlarına göre siyaha beyaz, beyaza siyah diyebilmek benim düşüncem doğrultusunda erdemsizliktir. Bugün toplumun çektiği sıkıntıların temelinde de bu gerçek yatmaktadır..

GEBZELİLİK BİR AYRICALIKTIR

 Gebzelilik bilinci ile hareket ederek inandığımız doğrulukta ve güzellikte örnek olabilmek bir ayrıcalıktır.

Bu bağlamda STK’lar toplumda ayrımcılığı ortadan kaldırarak, birlik ve beraberlik içinde toplum barışını entegre ederek, düzen oluşturacak en önemli ve etkili kurumlardır” dedi. 

ALTUN'DAN AYDIN'A TEŞEKKÜR

İftar yemeğinde gazeteciler adına bir konuşma yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Levent Altun da Ali Kemal Aydın’a teşekkür ederek, “11 yıldır aralıksız olarak meslektaşlarımızı ağırlayan Ali Kemal Aydın’a bu duyarlılığından ötürü teşekkür ederiz. Samimi tavırları ve açık sözlülüğüyle Gebze’de örnek şahsiyetlerden birisidir” diye konuştu. Yemekte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Kemal Aydın, bol bol sohbet ederek çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 

 

***Yedincigünhaber – Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
ALİ KEMAL AYDIN 02.02.2018 01:27
Duyarlılığınıza bilgilendirme çalışmanıza sonsuz teşekkürler. SELAMLAR - SEVGİLER....
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑