whatsapp

Güncel

Bahçeli Gebze’de anjiyo oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gebze Aile Sağlık Merkezi’nde anjiyo oldu

16 Ocak 2016 Saat: 21:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.037 kez okunmuştur

Bahçeli Gebze’de anjiyo oldu
Bahçeli Gebze’de anjiyo oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Gebze Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi’nde anjiyo yapıldı. Akşam saatlerinde gerçekleşen operasyon sonrasında hastanedeki odasında istirahate çekilen MHP Lideri Bahçeli’nin sağlık durumunun iyi olduğu, Bahçeli bugün hastanede kontrol altında tutuldu. Bahçeli’nin hastanede anjiyo olduğunu öğrenen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve beraberindeki yöneticiler ise hastaneye giderek parti liderlerinin durumu hakkında bilgi aldı. Hastane çıkışında Ünlü, “Sayın Genel Başkanımız’ın sağlık durumu iyidir. Önceden planlanmış kontrollü bir anjiyo olmuştur. Muhtemelen yarın sabah 10.30 gibi de taburcu olup Ankara’da görevine devam edecektir. Tüm camiamızın gönlü rahat olsun. Bir sıkıntıya mahal verecek durum yok” dedi.

 

İSTİRAHAT ETTİ

Hastane tarafından yapılan yazılı açıklamada, “MHP Basın bürosu tarafından yapılan açıklamada belirtildiği üzere, kendisi daha önce planlanmış bir sağlık kontrolü çerçevesinde hastanemize yatırılmıştır. Kontroller dahilinde koroner anjiyografi yapılmıştır. Sağlık durumu son derece iyi olup kendisi bugün de hastanemizde istirahat etmektedir” denildi.

 

HERKESE SELAMI VAR

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın da aralarında bulunduğu MHP'li heyet, hastanede bekleyişini sürdürdü. Genel Başkanlarının başarılı bir ameliyat geçirdiğini ifade eden Kocaeli Milletvekili Sancaklı, "Sayın Genel Başkanımız kontrollü bir anjiyodan geçti ve sağlık durumu gayet iyi. Bugün de hastanede istirahatine devam edecek. Herkese çok selamları var. Yarın doktorlar yeniden bakacaklar, bu durumda en önemli şey doktorların ne söyleyeceği. Genel başkanımız şu an istirahat ediyor" dedi.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑