whatsapp

Güncel

Bakan Fidan: Rehavete kapılmamalıyız -

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ elebaşı terörist Fetullah Gülen’in ölümüne ilişkin söz konusu ölümün kendilerini rehavete itemeyeceğini belirterek, kutsal değerler adına bu saflara katılan gençleri ihanet dolu yanlış yoldan va...

21 Ekim 2024 Saat: 12:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 36 kez okunmuştur

Bakan Fidan: Rehavete kapılmamalıyız -
Bakan Fidan: Rehavete kapılmamalıyız -

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ elebaşı terörist Fetullah Gülen’in ölümüne ilişkin söz konusu ölümün kendilerini rehavete itemeyeceğini belirterek, kutsal değerler adına bu saflara katılan gençleri ihanet dolu yanlış yoldan vazgeçmeye davet etti.

ANKARA (İGFA) - Ankara'da Ukraynalı mevkidaşı Andrii Sybiha ile bir araya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ortak basın toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

FETÖ elebaşı terörist Gülen’in ölümüne ilişkin Bakan Fidan, "Karanlık örgütün elebaşı ölmüştür.  FETÖ örgütü elebaşının ölümünü istihbarat kaynaklarımız da doğruluyor" dedi.

Söz konusu ölümün kendilerini rehavete itemeyeceğini söyleyen Bakan Fidan, "Bu örgüt kutsal değerler adına gençlerimizi safına katmış, bu gençlerimizi milletine ihanet eden bir makineye dönüştürmüştür. Kendilerini ihanet dolu bu yanlış yoldan vazgeçmeye davet ediyoruz" çağrısında bulundu.

https://twitter.com/TC_Disisleri/status/1848284663447707709

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑