whatsapp

Güncel

BARODA ÜYE SAYISI BİN 287

Kocaeli Barosu yeni genç üyelerle güçleniyor. Kocaeli Barosu’nun geçmiş dönem başkanlarından Av. Ersayın Işık'ın oğlu Erdinç Işık, önceki akşam düzenlenen törende yemin edip avukatlık mesleğine ilk adımını attı. Genç avu

27 Mart 2016 Saat: 15:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.287 kez okunmuştur

BARODA ÜYE SAYISI BİN 287
BARODA ÜYE SAYISI BİN 287

Av.Umut Gümüş Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Baro Başkanı Av Sertif Gökçe, Kocaeli Barosu geçmiş dönem başkanları Bora Uluç, Fahri Örengül ve Tamer Salokoğlu, yöneticiler, meslektaşları ve Işık ailesinin akraba ve dostları katıldı.

Baro Başkanı Av.Gökçe, avukatlık mesleğine adım atan Erdinç Işık’ın meslek etik ve kurullarına uyacağına inandığını belirtti, keendisi gibi aynı mesleği seçen oğlunu kutladı. Erdinç’in stajını yanlarından çok dışarda yaptığını belirten Ersayın Işık, “Umarım bundan sonra kendi bürosunda katkı sağlar” dedi.

Baro Başkanı Av.Sertif Gökçe, Erdinç Işık’a avukatlık ruhsatnamesini verirken, babası Ersayın Işık’ta cübbesini giydirdi.1991 yılında İzmit’te dünyaya gelen Av.Erdinç Işık, İzmit Ulugazi İlköğretim Okulu ve Tunagör Lisesi’nden mezun oldu. İstanbul Özel Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni 2014 bitiren Erdinç Işık, stajını babası Av.Ersayın Işık’ın yanında tamamladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑