whatsapp

Güncel

Başkan Arı İstiklal Caddesi’nde esnaflarla bir araya geldi -

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nejdet Ersan Parkı çevresindeki esnaflarla bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi.Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - Belediye Başkanı Rasim Arı, kentin farklı mahallelerinde esnaflarla buluşmayı s...

29 Mayıs 2024 Saat: 10:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 62 kez okunmuştur

Başkan Arı İstiklal Caddesi’nde esnaflarla bir araya geldi -
Başkan Arı İstiklal Caddesi’nde esnaflarla bir araya geldi -

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nejdet Ersan Parkı çevresindeki esnaflarla bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi.

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - Belediye Başkanı Rasim Arı, kentin farklı mahallelerinde esnaflarla buluşmayı sürdürüyor. Arı, son olarak Yeni Mahalle’de Nejdet Ersan Parkı önündeki İstiklal Caddesi’nde işyerleri bulunan esnaflarla buluştu.

Park içerisinde yer alan Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş’ye ait tesiste esnaflarla birlikte kahvaltı yapan Arı, esnafların sorun ve isteklerini dinledi. Arı, ayrıca esnaflara yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı çalışmalardan bahsederek istişarelerde bulundu.

Şehrin en önemli dinamikleri olan ve gece gündüz çalışan esnafları, yol arkadaşları olarak gördüklerini belirten Arı, Nevşehir Belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olacaklarını söyledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑