whatsapp

Güncel

BAŞKAN BİLAL UÇA, GELENEĞİ BOZMADI

Türk Metal Sendikası Çayırova Şube Başkanı Bilal Uça, Sendika üyesi iş yerlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerinde geleneği bozmadı.

17 Mart 2017 Saat: 08:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.363 kez okunmuştur

BAŞKAN BİLAL UÇA, GELENEĞİ BOZMADI
BAŞKAN BİLAL UÇA, GELENEĞİ BOZMADI

 BAŞKAN BİLAL UÇA, GELENEĞİNİ BOZMADI

Türk Metal Sendikası Çayırova Şube Başkanı Bilal Uça, Sendika üyesi iş yerlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerinde geleneği bozmadı.

EMEĞİN GÜCÜNÜ PAYLAŞMAK MUTLU EDİYOR

Her defasında işçilerinin yanında olduğunu belirten Türk Metal Sendikası Çayırova Şube başkanı Başkan Uça, çat kapı gerçekleştirdiği işyeri ziyaretlerinde üyeleri ile toplantılardan toplantıya değil iş saatlerinde de birlikte bir güç olduklarını ifade etmekten kaçmıyor.

TEZGAHIN BAŞINDA SADECE BİR EL SIKMAK BİLE YETERLİ

İşçi sendika dayanışmalarının en güzel örneklerinden birini yaptığı çeşitli ziyaretler ve işçilere verdiği her türlü desteğin arkasında olduğunu belirten ve üyelerini çalıştıkları tezgahların başında gerçekleşen ziyaretleri ile sendikacılığın güzel örneklerinin temsilcisi olan Başkan Bilal Uça makamında oturarak başkan değil üyeleri ile iç içe olmaktan son derece mutlu olduğunu belirtiyor.

HER HAFTA BİR İŞ YERİ ZİYARET EDİYOR

Her hafta bir işyerine gerçekleşen ziyaretleri ile çalışanları ile iç içe olan ve çalıştıkları fabrikalarda işlerinin başında onlarla birlikte birkaç saat geçiren başkan Uça, Ocak Kalıp ve HNO Firmalarındaki üyelerini tezgahları başında ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

BAŞKAN UCA’YA TEŞEKKÜR

Sendika başkanlarının iş yerlerine gerçekleşen ziyaretleri ile işverene karşı daha güçlü olduklarını belirten işçiler Başkan Uca'nın her zaman yanlarında olduğunu, gösterdiği samimiyet ve sendikal faaliyetlerinden memnun olduklarını belirterek  başkan Uca'ya teşekkür ettiler. 

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑