whatsapp

Güncel

BAŞKAN DEMİRCİ, ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Bilgievleri, Gençlik Merkezleri ve Anne-Çocuk Kulüpleri öğretmenleri ile toplantıda bir araya geldi.

27 Mayıs 2016 Saat: 08:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.323 kez okunmuştur

BAŞKAN DEMİRCİ, ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU
BAŞKAN DEMİRCİ, ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

1 yılın değerlendirildiği ve önümüzdeki eğitim-öğretim dönemi hakkında yeni projelerin belirlendiği toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Malkoç ve Fikriye Çelik, Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin eşi Gül Demirci ve birim müdürleri hazır bulundu.

12 Bin Öğrenci ve Veliye Hizmet Veriyoruz

Bilgievleri, Gençlik Merkezleri ve Anne-Çocuk Kulüpleri’nin verdiği hizmetler hakkında öğretmenler ve personeller ile istişarelerde bulunan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci 2015-2016 eğitim yılını değerlendirdi. Bilgievlerinde, Gençlik Merkezlerinde, Anne ve Çocuk Kulüplerinde ise 12 Bin öğrenci ve velinin yıl boyunca faydalandığını belirten Demirci, bu sayının 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde artacağını söyledi.

Gerçekleştirilen toplantıda eğitim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 2016-2017 yıllarını kapsayan dönemde yeni projelerin Bilgievleri, Gençlik Merkezleri ve Anne-Çocuk Kulüplerinde olacağını belirtti. Çayırova Belediyesi olarak bu üç eğitim yuvasının çok önemli bir marka olmasını istediklerini ifade eden Demirci, öğretmenlerin özverili çalışmaları sayesinde velilerden güzel geri dönüşler aldıklarını söyledi. Öğretmenlere güvendiğini ve yeni dönemde daha iyi işlere imza atacaklarını aktaran Demirci, 2 yeni semt konağı içerisinde Bilgievleri, Gençlik Merkezleri ve Anne-Çocuk Kulüplerini hizmete sokacaklarını vurguladı.

Her Mahalleye 1 Semt Konağı

Şu anda 4 Bilgievi, 5 Anne ve Çocuk Kulübü ve 1 Gençlik Merkezi ile hizmet verdiklerini hatırlatan Demirci, her mahallede konuşlandırmayı hedefledikleri Semt Konakları ile bu sayının artacağını dile getirdi. 2 yeni Semt Konağını inşaatına yıl içerisinde başladıklarını, Emek Mahallesi’ndeki Semt Konağının rekor bir hızla tamamlandığını ve Akse Mahallesi’ndeki Semt Konağında ise sona yaklaştıklarını hatırlatan Demirci, 9 Mahallede 9 Semt Konağını konuşlandıracaklarını söyledi.

Toplantıda öğretmenlerin taleplerini de dinleyen Demirci, belediye hizmetleri hakkında da açıklamalarda bulundu. Yine eğitim alanında rekor bir hızla yeni okulu tamamladıklarını kaydeden Demirci, 24 Derslikli Çayırova İlkokulunun yeni dönemde eğitime hazır olduğunu vurguladı. Diğer projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Demirci, toplantının sonunda öğretmenler ve personellerle fotoğraf çekildi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑