whatsapp

Güncel

BAŞKANLAR STK'LARLA BULUŞTU‏

BAŞKANLAR STK'LARLA BULUŞTU Eylemler Gebze Belediyesi Kişilere ekle Ek 12:36 Bu iletiyi gelen kutunun en üstünde tut Kime: ulas41@yandex.com, ahmetserimer@ozgurkocaeli.com.tr, aligundogdu@ozgurkocaeli.com.tr, altunlevent@hotmail.com,

10 Mayıs 2016 Saat: 13:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.504 kez okunmuştur

BAŞKANLAR STK'LARLA BULUŞTU‏
BAŞKANLAR STK'LARLA BULUŞTU‏

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları temsilcileri, dernek yöneticileri ve muhtarlarla; düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Loya Restaurant’ta düzenlenen toplantıya Gebze Spor Başkanı İlker Çakır, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, belediye başkan yardımcısı Engin Güzel, belediye meclis üyeleri katıldı. Toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’de devam eden çalışmalar, hayata geçirilen projeler hakkında sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine bilgi verdi.

AÇILIŞ BAYRAMINA DAVET ETTİ

STK’ların, muhtarların ve belediyenin Gebze’ye hizmet noktasında örnek işbirliği ve birlikte çalışma azminden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köşker, “Şahsım adına bu toplantıları çok önemsiyorum. Sizlere de aynı hassasiyeti gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Burada birçok konuyu konuşup istişare etme fırsatı buluyoruz” dedi. Başkan Köşker 13 Mayıs Cuma Günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’nde gerçekleştireceği 151 eserin açılış törenine STK başkanları ve mahalle muhtarlarını ve Gebzeli hemşerilerini davet etti. “Cumhurbaşkanı’mızı Gebze’mize ve Kocaelimize yakışır bir şekilde karşılayalım” çağrısında bulunan Başkan Köşker, toplantı sonunda soruları da cevaplandırdı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑