whatsapp

Güncel

BATI KAVŞAĞI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Batı Kavşağıdan ilçeye giriş çıkış verilmesi için yapılan çalışmalarda son aşamaya gelindiğini belirterek revize edilen projenin en kısa sürede hayata geçirileceğini söyledi.

6 Haziran 2016 Saat: 10:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.411 kez okunmuştur

BATI KAVŞAĞI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR!
BATI KAVŞAĞI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR!

Dilovası'na girişi yaklaşık olarak 1.5 kilometre uzatmasının yanısıra, şehre girişin sanayinin içersinden olması ve Dilovası'n daki esnafın işlerinin büyük ölçüde sekteye uğramasıyla büyük bir sorun haline gelen Batı Kavşağı girişini takip eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yapılan plan değişikliğiyle artık trafik ışıkları beklenmeden ve OSB’lere giden ve gelen araçlarla aynı güzergahı kullanmadan rahat bir şekilde ilçeye giriş çıkışlarını gerçekleştirecekler

Belediye Başkanı Alil Toltar, yaptığı açıklamada  "Batı Kavşağı projesi ilçemize büyük bir güzellik kattı. DYO sapağı diye adlandırılan Batı kavşağında önceden çok ciddi can ve mal kaybına neden olan kazalar yaşanıyordu.  Batı Kavşağı projesinin hayata geçmesi ile bu maddi ve manevi zararları önledik. Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Karayolları Bölge Müdürümüz ve Sanayicimizin büyük gayreti ile İlçemize güzel bir giriş kazandırmış olduk. Ancak Dilovası girişinin sanayi içinden olması ilçe halkını ve bu yolu kullanan herkesi tedirgin ediyordu. Dilovası girişinde ki esnafımız zor durumda. Ancak yaptığımız görüşmeler sonrası Dilovası halkı için sorun olan Şehir Merkezi girişi en kısa süre içersinde yeniden gözden geçirilerek Dilovası'na yakışır bir düzenleme ile hizmetine devam edecektir." dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑