whatsapp

Güncel

BAYRAK'TAN ESNAF ZİYARETİ

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak ve beraberinde ki heyet hafta sonu yoğun çalışma temposuna devam ederek, Yenimahalle Fatih Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti.

11 Mart 2019 Saat: 11:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.609 kez okunmuştur

BAYRAKTAN ESNAF ZİYARETİ
BAYRAK'TAN ESNAF ZİYARETİ

Sabah saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine kadar devam eden esnaf ziyaretlerinde Başkan Adayı Bayrak’a, İlçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve yönetimi ile Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti. Çayırova’nın en çok esnafı barındıran caddesi olan Fatih Caddesi boyunca gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlarda İlhami Bayrak’a yoğun ilgi gösterdi.

“ORTAK PAYDAMIZ ÇAYIROVA”

Bölge esnafının yakından tanıdığı bir isim olan Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak girdiği her dükkanda yoğun ilgi ve alaka ile karşılandı. Çayırova için hazırladıkları projelerin yer aldığı tanıtım broşürlerini de esnaflarla paylaşan Bayrak: “İlçemizin geleceği açısında çok büyük önem arz eden bir seçimin arifesindeyiz. Ortak paydamız olan Çayırovamızın değerlerine sahip çıkmak adına herkesin desteklerini bekliyoruz. Sizlerle paylaşmış olduğumuz projelerimizi halkımızın talepleri doğrultusunda ve öncelikleri esas alınarak hazırladık. Vatandaşlarımızı, herkese eşit hizmet ve milli duruş vizyonu ile yeni bir yönetim anlayışı ile tanıştıracağız” dedi.

BAYRAK: ESNAFIMIZI DİNLEYECEĞİZ

Yapılan ziyaretler ile esnafın sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Başkan Adayı İlhami Bayrak: “İlçemizde hizmet veren küçük ve orta ölçekli işletmelere özel projelerimiz ile esnafımızın sıkıntılarını gidermek adına önemli hizmetler sunacağız. Sürekli kazanan ve yüzü gülen esnaflarımız ile İlçemizi kalkındırmak adına istişare eden ve yaşanacak olası problemlere çözüm üreten bir yerel yönetim anlayışını hakim kılacağız” şeklinde konuştu. Yapılan ziyaretler esnasında bazı vatandaşlar Başkan Adayı Bayrak’ın önünü keserek desteklerini ilettiler. Genci yaşlısı, kadını erkeği her görüşten ve bakış açısından yüzlerce insanın destek söylemleri ile karşılaşan Başkan Adayı İlhami Bayrak ise herkesi tek tek dinleyerek vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑