whatsapp

Güncel

Beylikdüzü Kaymakamı Bafra’ya atandı -

Beylikdüzü Kaymakamı iken Samsun’un Bafra İlçesi’ne atanan Dr. Mustafa Altınpınar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve meclis üyeleri ile vedalaştı. Altınpınar’a hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Çalık...

4 Temmuz 2024 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 38 kez okunmuştur

Beylikdüzü Kaymakamı Bafra’ya atandı -
Beylikdüzü Kaymakamı Bafra’ya atandı -

Beylikdüzü Kaymakamı iken Samsun’un Bafra İlçesi’ne atanan Dr. Mustafa Altınpınar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve meclis üyeleri ile vedalaştı. Altınpınar’a hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Çalık, “6 Şubat depremlerinde vatandaşlarımızın yarasını sarmak için ortak çaba gösterdiğimiz sayın kaymakamımıza teşekkür ediyor yeni görevinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

İSTANBUL (İGFA) - Beylikdüzü Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar, Samsun’un Bafra İlçesi’ne kaymakam olarak atandı. Beylikdüzü Belediye Meclis Salonu’nda; Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Altınpınar’a hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Çalık, “Beylikdüzü’nde birlikte çalıştığımız, 6 Şubat depremlerinde vatandaşlarımızın yarasını sarmak için ortak çaba gösterdiğimiz sayın kaymakamımıza teşekkür ediyor yeni görevinde üstün başarılar diliyorum” dedi. Kaymakam Altınpınar ise “Bir arada olduğumuz süre içinde göstermiş olduğunuz yakınlık, dostluk ve samimiyet için hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Kaymakamlığına, Kayseri Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan atandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑