whatsapp

Güncel

BİLGİEVİ VE GÖRME ENGELLİLER KOMİSYONUNDAN ANLAMLI PROGRAM

Gölcük Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievi ve Gölcük Engelliler Derneği Görme Engelliler komisyonu geçtiğimiz gün Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde bir araya gelerek program düzenledi.

4 Mart 2016 Saat: 10:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.309 kez okunmuştur

BİLGİEVİ VE GÖRME ENGELLİLER KOMİSYONUNDAN ANLAMLI PROGRAM
BİLGİEVİ VE GÖRME ENGELLİLER KOMİSYONUNDAN ANLAMLI PROGRAM

Gerçekleştirilen programda kabartmalı kuran-ı kerim eğitimi, yazı yazma tableti, braille alfabesi, telefon ve bilgisayar kullanma, görme engellilerin rüyaları gibi konular konuşuldu.

Görme Engelliler İçin Çok Özel Program Gerçekleşti

Gölcük’te son yıllarda engelliler adına halk daha bilinçlenirken, engelliler sosyal hayata daha kolay entegre oluyor. Bunda Yerel yönetimlerin ve Engelliler Derneği’nin çalışmaları oldukça etkili. Geçtiğimiz gün Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievinin isteği ile Sanat Galerisi’nde görme engellilere yönelik program düzenlendi. Program sunuculuğunu Şeydanur Demirok yaparken, programda emeği geçen ilahi grubu Enes Akçay, Hikmet Yeşilyurt, Şiir Okuyan Berk Şen ve Nisanur Üzülmez, Ezgi Özmen ve Görme Engelliler Komisyon Başkanı Mevlüt Önerbay'a, Engin Albayrak, Mustafa Korkmaz, Mehmet Önerbay, Eyüp Ceylan, Şemsi Salman, Salih Selcuk Doğan' a teşekkür edildi. Programda kabartmalı kuran-ı kerim eğitimi, yazı yazma tableti, braille alfabesi, telefon ve bilgisayar kullanma, görme engellilerin rüyaları gibi konular konuşuldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑