whatsapp

Güncel

BİR İMZADA SİZ ATIN, “GEBZE İL OLSUN”

Gebze’in il olması için, Gebzespor taraftarlar derneği tarafından başlatılan imza kampanyası eski çarşıda devam ediyor.

23 Temmuz 2017 Saat: 13:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.566 kez okunmuştur

BİR İMZADA SİZ ATIN, “GEBZE İL OLSUN”
BİR İMZADA SİZ ATIN, “GEBZE İL OLSUN”

Gebze’lilerin yoğun destek verdiği Gebze il olacak mı?. Gebze’nin il olması için gerekli prosedürler yerine getirildi mi. Bu soruları kime sormak lazım bu düşüncelerin muhatabı var mı kafalardaki sıkıntılara vatandaş imza kampanyası ile son noktayı koymak istiyor.

Geçmişte Gebze’nin il olması için toplanan sivil toplum kuruluşları ve kentin ileri gelenleri araçlarına taktıkları hayali il plakalarıyla ilçeye yaptıkları gezinti, yaptıkları müracaatlar, Ankara’ya git gel cabası bunca çalışmaların karşılıksız bırakılmasına artık yer yok.

Gebze’nin il olması için ayaklanan, kentlisi, işçisi, köylüsü  bu kentin değirmen taşı halkıyla yola çıkanların bütün hayalleri GEBZE’nin il olması için verilen binlerce emek ve mücadeleye yıllar sonra destek veren Gebze’liler ve Gebzesporun emektar taraftarları şimdi il hazırlıkları yapıyor.

Gebze eski çarşıda kurdukları stantta  Gebze halkından rica ettikleri bir imzada siz atarmısınız desteğine bütün günlerini adayan gençler kendi imkanları ile yapılan  “Morbeyaz” bileklikleri Gebzespor adına hediye ediyorlar. Bu fedakarlık, bu mücadele bence boşa çıkarılmamalı, Gebze il olmaıdır.Gebze’nin il olması için sizde bir imza atın.

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑