whatsapp

Güncel

“BİRLİKTE KOCAELİ, BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası ilçelerinde ki STK’larla Darıca’da bir araya geldi. Karaosmanoğlu, güçlü Türkiye’nin oluşmasında 16 Nisan’da ki halk oylamasının

20 Mart 2017 Saat: 11:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.356 kez okunmuştur

“BİRLİKTE KOCAELİ, BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”
“BİRLİKTE KOCAELİ, BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin de katıldığı Evet Platformu toplantısında, iş ve siyaset dünyasının temsilcileri de hazır bulundu. Konuşmasına Büyükşehir Belediye Başkanlığında ki 13 yılın Mart sonunda geride kalacağını belirten Karaosmanoğlu, “Kocaeli’mizin her köşesinde hizmet üretiyoruz. Şehrimizin yüzünü güldürmeye insanımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. 12 İlçe Belediye Başkanımızla, Meclislerimizle, Muhtarlarımızla, STK’larımızla ve her kesimden insanımızla birlikte kentimizi yönetiyoruz. Bakınız ortaya koyulan bu hizmetler bir bütündür. Her kurumun bu hizmetlerde alın teri ve katkısı vardır. Kalkınma da zaten birlikte olur” diye konuştu.

 “ÇAĞDAŞ MEDENİYETLER SEVİYESİNE ULAŞACAĞIZ”

Sistemde Stratejik değişiklik yaparsanız herkes sorumluluğu bilir ve hizmetlerin hızlanarak devam edeceğini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Büyükşehir’de yaptığımız bu sistem değişikliğine vatandaşımız onay verdi. Hamdolsun bu sayede Türkiye’ye model şehir olduk. Bu başarı vatandaşlarımızla ve sizlerle oldu. Tek başına bizler hiçbir şeyiz. Birlikte Kocaeli ve Türkiye’yiz. Daha çok yapacağımız şeylerin olduğunu da söylemek istiyorum. Atatürk’ün dediği ve hedef koyduğu çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşacağız. Bu noktada şunu belirtmeliyim ki en kısa sürede dünya ekonomisinde ilki ona girmeliyiz. Bu yarıştır ve bu hedefimize insanımızla ulaşacağız. Emin adımlarla ilerlediğimiz bu hedef için bizi kıskananların olduğunu da görüyoruz. Daha önce dilenen bir Türkiye vardı ve o ülkenin geri gelmesini isteyenler var.” 

 “EVET VERENE DE HAYIR VERENE DE SAYGIMIZ SONSUZ”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile koalisyonlar döneminin kapandığını belirten Karaosmanoğlu, “Sistem değişikliğinin en önemli noktalarından bir tanesi artık tek başına iktidar dönemlerinin gelmesidir. Cumhurbaşkanını seçtiğimiz gün hükümette seçilmiş ve güvenoyu almış oluyor. Bu sayede işler tıkır tıkır yürüyecek. Yeni sistem muhalefete de değer verecek ve iktidarla birlikte kendisinin de kalitesi yükselecek. Bakınız Evet verene de Hayır verene de saygımız var. Avrupa’da ki durum ortadır. Terör örgütleri canla başla Hayır için çalışmaktadır. Ama bizler engelleri tek tek aşacağız. Kocaeli, Türkiye’nin özetidir. Sivil toplum kuruluşlarımızın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine en güçlü şekilde destek vereceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“MEVCUT SİSTEMLE BÜYÜK TÜRKİYE HEDEFİNE ULAŞAMAYIZ”

Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcilerinden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini üyeleri başta olmak üzere yakın çevrelerine çok iyi anlatmalarını isteyen Karaosmanoğlu, “Güçlü Türkiye için hep birlikte evet diyeceğiz. Bizler artık ithal anayasalarla değil millî iradenin hâkim kılındığı bir anayasayla yerli bir anayasayla yönetilmek istiyoruz. Bu Anayasa ile Cumhurbaşkanın yetkileri artmayacak, tam tersine kısıtlanacak. Milletimizin sesi çok daha gür çıkacak. Söz de, mühür de millette olacak. Yeniden tüp kuyruğu, mazot kuyruğu, yağ kuyruğu çilesi çekmemizi istiyorlar. Bunu bu güzel insanlara reva görenlere fırsat vermeyeceğiz Mevcut sistemle Büyük Türkiye hedefine asla ulaşamayız. Bu sistem krizler üreten sebepleri içerisinde barındırıyor.” Toplantı daha sonra çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑