whatsapp

Güncel

BİZE HİÇ SORULMADI! GEBZE’YE YAZIK OLUYOR…

Anibal Projesi’nin Gebze’deki STK’lara da sorulmadan kısaltıldığı ortaya çıktı.

7 Haziran 2016 Saat: 12:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.779 kez okunmuştur

BİZE HİÇ SORULMADI! GEBZE’YE YAZIK OLUYOR…
BİZE HİÇ SORULMADI! GEBZE’YE YAZIK OLUYOR…

Gebze Mimarlar Odası Başkanı Özhan Aşkın Öztürk; “Parasız hizmet vermek istiyoruz ama sorulmuyor” derken, İMO Gebze Temsilcisi Ahmet Kadı da “Gebze’de yaşayan bir olarak bu durum beni rahatsız ediyor” dedi.

Öztürk, "Anibalda hiç fikir soran olmadı"

Gebze’nin kanayan yarası olan Anibal projesinin oldu-bittiye getirilerek başlayacak olması STK’ların da tepkisine yol açtı. Proje ilgili Gebze’deki hiçbir STK’dan görüş alınmadığı ortaya çıktı. Mimarlar Odası Gebze Temsilcisi Özhan Aşkın Öztürk olaya tepki göstererek; “Ne Anibal projesi ile ne de başka konuda hiç fikrimize başvuran olmadı. Gebze’deki mimarlar olarak zaman zaman projelere katkı sunmak istiyoruz, hatta ücretsiz mimarlık hizmeti vermek istiyoruz ama fikrimizi almıyorlar, Anibal’da da hiç fikir soran olmadı. Gebze’de yaşayan biziz ve sıkıntılarını da biz çekiyoruz, gün içerisinde trafikten ne ambulans gidebiliyor ne de itfaiye, hastamız olsa yolda ölecek” dedi.

Kadı, "Bizi dinlemediler" 

İMO Gebze Temsilcisi Ahmet Kadı da, inşaat mühendislerine de bir şey sorulmadığını ileri sürdü. Gebze’nin bu kadar sorunu varken Gebze’de yaşayan mimar ve mühendislere bir şey sorulmamasının kendisini rahatsız ettiğini söyleyen Kadı; “Geçmiş yönetimde de İMO’da yönetimdeydim ve sadece imar planları ile ilgili fikrimizi aldılar ve orada da yine kendi bildiklerini yaptılar. Şu an Gebze’de trafikteyim ve belediye her sokağı kazmış. Ne bir görevli var ne de bir trafik levhası…Bu şehrin ulaşım master planı 7-8 yıl önce yapılırken itirazlarımız vardı ama bizi dinlemediler, bugün haklı olduğumuz gerçeği ortaya çıkıyor ama Gebze’ye yazık oluyor” dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑