whatsapp

Güncel

BU HATADAN HEMEN DÖNÜLSÜN

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Hünkar Çayırı'nın satılması konusu ile ilgili olarak’ Kesinlikle bu hatadan dönülsün’ dedi.

20 Nisan 2016 Saat: 23:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.313 kez okunmuştur

BU HATADAN HEMEN DÖNÜLSÜN
BU HATADAN HEMEN DÖNÜLSÜN

Gebze Ticaret Odası Nisan ayı meclis toplantısı meclis salonunda gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından bir konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Hünkar Çayırı'nın satılması ile ilgili olarak “ Bu konuda yetkiler ile görüştük. Gebze’de yaşayan herkes buranın özelleşmesine izin vermemeli, hata yapıldıysa eğer bu yanlıştan dönülmemeli. Eğer burası beton yığını olacaksa tarih bizden hesap sorar. Fatih’in Otağı özelleştirilmeye verilemez ve oldu bittiğe getirilmek isteniyor. Fatih tarihte çağ değiştirmiştir. Bölgede nefes alacak yer kalmadı.Bugün Fatih’in Otağı, yarın başka yer, hepimizi Gebze’yi terk etmek zorunda kalırız. Bu çok yanlış bir fikir” dedi.

 ‘İŞLETMELERE SUNULACAK’ 

Meclis toplantısında ayrıca Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Ahmet Gergerli, Ar-Ge reform paketi hakkında bilgi verdi. Gergerli, “Bu reform paketiyle getirilen en büyük yenilik tasarım faaliyetlerinin desteklenmesi. Bununla birlikte Sanayi-Üniversite iş birliği tesis edilmesi, Ar-Ge firmalarının desteklenmesi amaçlanıyor. Vergisel teşviklerde bu paketle işletmelere sunulacak” dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑