whatsapp

Güncel

BU YILIN AHİSİ GÖLCÜK’TEN

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Gölcük’te 4 yılda 3 yılın ahisi çıkartmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyor. GESO Başkanı Necmi Kocaman dün yaptığı basın açıklamasında yaşadıkları mutluluğu dile getirerek yılın ahi

2 Mart 2016 Saat: 20:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.418 kez okunmuştur

BU YILIN AHİSİ GÖLCÜK’TEN
BU YILIN AHİSİ GÖLCÜK’TEN

Balaban 23 Kişiden 20’sinin Oyunu Aldı

GESO Başkanı Necmi Kocaman, yaptığı açıklamada şu sözleri ifade etti: “Bizler Odamıza ahilik ilkelerine uyan abimizi önerdik. 23 tane seçim kurulunun önünde hepsi bizim değer vermiş olduğumuz kişiler ama 4 yılda 3. Kocaeli’nin ahisinin Gölcük’ten Feridun Balaban 23 kişiden 20’sinin oyunu alarak seçildi.

Kocaman “Feridun Abimizin Yılın Ahisi Olarak Seçilmesi Büyük Bir Gurur”

Yılın Ahisi olarak seçilen Feridun Balaban, gerçekten büyük projeleri ortaya koymuş, adeta tornadan insan yapan bir esnaf abimiz. Kendisini tebrik ediyoruz. Kendisi ciddi bir sorumluluk alacak. Artık bundan sonra 60-70 bin esnaflarımızın lideri Feridun abi. Bizler kendisini tebrik ediyoruz. Odamız açısından da Feridun abimizin seçilmesi büyük bir gurur. Ahilik kimsenin umurunda değildi. Kimse bilmezdi. Bizler ahiliği insanlara tanıtmaya çalışıyoruz. 4 yılda 3 ahinin Gölcük’ten çıkması bizim işimizi nasıl yaptığımızın göstergesidir. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim için Gurur verici. İçimizden birinin olması güzel bir şey.”

Balaban “Ben Gölcük’ün Yok Zamanlarında Da Vardım”

Yılın Ahisi Feridun Balaban, programda yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi: “Beni bu göreve layık geren herkese çok teşekkür ediyorum. Bunlar kolay bir şey değil. Ben Gölcük’ün yok zamanlarında da vardım. Siyasi işlerinde her zaman vardım ama mesleğimde asla siyaseti gütmedim. Yaptığım her parçayı 5 sene sonra olsa bile bana dönecekmiş gibi yaptım. Bu işi sevmek, gönül vermek çok önemli. İnsan mesleğini sevecek. Aşk duyacak. İşte bir aşktır. Kesinlikle ben buyum demeyeceksin. Paylaşıp, bilmediklerini bilenlerle danışacaksın. Ben her zaman insanlarla bilgilerimiz danıştım. Beni yılın ahisi olarak seçen değerli arkadaşlarımın beklentilerini yerine getireceğim.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑