whatsapp

Güncel

BU YOLA ÖNLEM ALIN..!!!

Gebze İstanbul caddesi yan yol üzeri Hyundai Görtan Otomotiv önü, E.5 Karayolunda her hafta bir aracın saplandığı refüjde can kayıplarının yaşanmaması için mutlaka önlem alınmalı.

23 Mart 2017 Saat: 10:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.686 kez okunmuştur

BU YOLA ÖNLEM ALIN..!!!
BU YOLA ÖNLEM ALIN..!!!

4 GÜN ARAYLA 2 KAZA

Gebze Develi Durağı çevre yolundan İstanbul istikametine giden araçların E.5 karayolu girişi ile yan yol bağlantısını ayıran orta refüjde  her hafta meydana gelen yaralanmalı ve ağır maddi hasarlı kazalar adeta insanları canından bezdirdi. 4 gün arayla 2. Kazanın yaşandığı olay yerinde dikkat edilemeyen Refüj’de can kayıplarının yaşanmaması için bu yol ayrımına mutlaka önlem alınarak yaşanan acı olaylara yetkililerin dur demesi istenmektedir.

BU SON OLSUN

Yol ayrımının yapıldığı ve kontrol edilemeyen refüjde her hafta meydana gelen ağır yaralanmalı ve ağır maddi hasarlı kazalarla yaşananların bir daha yaşanmaması için Karayolları sorumlu bölge müdürlüğü bu yol ayırımını daha belirgin ve uyarıcı Trafik işaretleri ile düzenlemesi, olası başka kazaların yaşanmaması, can kaybı olmadan önlem alınması ile vatandaşları canından bezdiren kazaların önlenmesi sürücülere uzun soluklu nefes aldıracak.

 

ÖZEL HABER – Özden DEMİRCİ

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑