whatsapp

Güncel

BURAK YILMAZ MHP’DEN ADAY ADAYI

Gebze Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir çok kademesinde görev yapan Gebzeli iş adamı Nihat Yılmaz’ın oğlu Burak Yılmaz 27. Dönem milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

3 Mayıs 2018 Saat: 07:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.576 kez okunmuştur

BURAK YILMAZ MHP’DEN ADAY ADAYI
BURAK YILMAZ MHP’DEN ADAY ADAYI

Gebze Bölgesinin tanınmış simalarından olan ve uzun yıllar  Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir çok kademesinde görev yapan Gebzeli iş adamı Nihat Yılmaz’ın oğlu Burak Yılmaz bu gün 27. Dönem milletvekilliği aday adaylığı başvuru dilekçesini  Gebze MHP ilçe başkanı  Ferit Taşdemir’ e teslim ederek bu kutlu davada bizde varız dedi. Öğlen babası Nihat Yılmaz ve abisi Murat Yılmaz  ile birlikte MHP Gebze ilçe teşkilatına gelerek aday adaylık başvurusu dilekçesini MHP ilçe başkanı Ferit Taşdemir’ e teslim etti. MHP’nin 24 yaşındaki Milletvekili aday adayı Burak Yılmaz ilçe teşkilatında bulunan 83 yaşındaki  Gebze MHP kurucu ilçe başkanlarından İsmail Atalı’nın da elini öperek hayır duasını aldı. Burak Yılmaz yaptığı açıklama da ’’ Gerek aldığım eğitim gerek vatanına aşık bir genç olarak siyasal katılım konusunda her zaman aktif bir birey oldum.24 Haziran 2018 27.Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Aday Adaylığımı koyarak siyasette daha aktif rol üstlenmek istiyor ve ülkemizin iç dinamiklerinin en önemli aktörü olan biz gençler konusunda siyasal katılıma ilgi anlamında farkındalık projeleri gerçekleştirmek ve sürdürülebilir hale getirmek istiyorum.’’dedi.

 

Burak Yılmaz Kimdir :

27 Eylül 1994 Gebze doğumlu. Aslen Artvinli. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kamu yönetimi bölümünde Lisans eğitimimi tamamladı. Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu yönetimi bölümünde yüksek lisans eğitimimi tamamlamakta. Aynı zamanda Gebze Pamukkale Turizm’in işletmeciliğini yapmakta. Gerek aldığım eğitim gerek vatanına aşık bir genç olarak siyasal katılım konusunda her zaman aktif bir birey oldum.24 Haziran 2018 27.Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Aday Adaylığımı koyarak siyasette daha aktif rol üstlenmek istiyor ve ülkemizin iç dinamiklerinin en önemli aktörü olan biz gençler konusunda siyasal katılıma ilgi anlamında farkındalık projeleri gerçekleştirmek ve sürdürülebilir hale getirmek istiyorum.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑