whatsapp

Yaşam

Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali devam ediyor -

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından bu sene 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali’, her akşam tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.BURSA (İGFA)- 10 Mart Perşembe günü perdeler...

12 Mart 2022 Saat: 10:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 183 kez okunmuştur

Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali devam ediyor -
Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali devam ediyor -

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından bu sene 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali’, her akşam tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

BURSA (İGFA)- 10 Mart Perşembe günü perdelerini açan ve sanatseverler tarafından yoğun ilgiyle takip edilen festivalin 12 ve 13 Mart’taki konuğu Arnavutluk’tan “Aleksander Moisiu” Tiyatrosu yapmı ‘Düğün’ olacak. Anton Çehov’un yazdığı ve Driada Dervishi’nin yönettiği oyun, Ahmet Vefik Paşa Sahnesinde saat 20.00’de izlenebilecek.

Varlıklı ailelerin mallarını ve servetlerini artırmak için evlilik yoluyla nasıl birbirlerine bağlanmaya çalıştıklarını anlatan oyunun dekor ve kostüm tasarımı Driada Dervishi’ye, müzikleri Two Russian Guitars’a ve Bolero’ya dans düzeni ise Elton Cefa’ya ait. Festival, ‘Düğün’ oyunun ardından Sırbistan’dan Preşeva Abdulla Krashnica Tiyatrosu yapımı ‘Ölüm ve Kız’ adlı oyunla devam edecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑