whatsapp

Güncel

Can Bartu’nun İmza Törenine Yoğun İlgi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarında Kocaeli’nin en genç yazarı Can Bartu Arslantürk 2.kitabını Kocaeliler için imzaladı.

7 Ekim 2024 Saat: 10:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 660 kez okunmuştur

Can Bartu’nun İmza Törenine Yoğun İlgi
Can Bartu’nun İmza Törenine Yoğun İlgi

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ


2.KİTABI “HAYAL ARKADAŞLARIM”I İMZALADI

Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Savaşın ve Acının Edebiyatı” temasıyla gerçekleştirilen 14. Kocaeli Kitap Fuarına davet edilen Gebze’li çocuk yazar Can Bartu Arslantürk EKS Yayınları- B61 standında “Hayal Arkadaşlarım” adlı 2.kitabını okurları için imzaladı.

KOCAELİ KİTAP FUARININ EN GENÇ YAZARI

Türkiye’nin en büyük kitap fuarlarından biri olan Kocaeli Kitap Fuarında alışıla gelmişin üstünde bir yazar fuara katılanları şaşkına çevirdi 10 yaşındaki Gebze’li süper çocuk Can Bartu Arslantürk 2. Kitabını imzalarken 3.kitabının baskıdan çıkmasını bekliyor.

GELECEĞİN BİLİM ADAMI

Eğitimi dışında yazdığı hikayelerinde çeşitli animasyonlardaki karakterlerine İngilizce ve Türkçe seslendirmeler yaparak Youtube kanalında yayınlıyor. Can Bartu yazdığı roman ve hikayelerini baskıya hazırlarken, boş zamanlarında kitap okuyor, bilim ve teknoloji üzerine araştırmalar yapıyor.

ŞHOW TV’ye KONUK OLDU

7.GÜN HABER Gazetesi imtiyaz sahibi Gebze’li gazeteci yazar, Özden Demirci’nin torunu Can Bartu Arslantürk’ün başarısı yaşını ikiye katladı. İlk eğitimini aldığı okulda düzenlenen Milli bayram törenlerinde kendi yazdığı şiirleri okuyan, ŞHOW TV’de yayınlanan ve Ali Sunal’ın sunduğu “GÜLDÜR GÜLDÜR ŞHOW” 319.Programına konuk olan Can Bartu Türkiye’nin gündeminde yer almıştı.

İMZA GÜNÜNE İLGİ GÖSTERDİLER

Kocaeli Kitap Fuarı EKS Yayınları B61 Standında “Hayal Arkadaşlarım” adlı kitabını imzalayan Kitap Fuarının en genç yazarı Can Bartu Arslantürk’ü, Kitap fuarına katılan bir çok ziyaretçinin yanı sıra Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Turizm Derneği, Kocaeli İnternet Gazeteleri Derneği Başkanı Kocaeli Haberci Gazetesi İmtiyaz sahibi gazeteci Soner Kılıç, Darıca Şenay Duran Okulları Kurucu Müdürü Şenay Duran, Kitap fuarına katılan eğitimci yazarlar ve çok sayıdaki kitap okuru ziyaret ederek kitaplarını imzalattı.

18 EKİMDE GEBZE KİTAP FUARINA DAVET ETTİ

Gebze’li Genç çocuk yazar Can Bartu Arslantürk, Gebze Belediyesinin 18 Ekim’de düzenleyeceği Gebze Kitap Fuarında 3.Kitabını imzalayacak bölgemizin genç dehası Can Bartu Gebze'lileri, aile yakınlarını sınıf ve okul arkadaşlarını kendisinin yetişmesinde büyük emeği geçen öğretmenlerini Gebze Kitap Fuarına davet ediyorum dedi. 

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑