whatsapp

Güncel

ÇAYIROVA, HASTANESİNE KAVUŞACAK

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 2016 Eylem Planı kapsamında Çayırova’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Ceyhan, Çayırova’nın devlet hastanesine kavuşacağını söyledi

17 Mart 2016 Saat: 12:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.260 kez okunmuştur

ÇAYIROVA, HASTANESİNE KAVUŞACAK
ÇAYIROVA, HASTANESİNE KAVUŞACAK

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 2016 Eylem Planı kapsamında ilçe vefa ziyaretlerini ve teşkilat ziyaretlerini her salı günü aksatmadan sürdürüyor. Ceyhan’ın geçtiğimiz salı günkü adresi Çayırova oldu. Ceyhan’a ziyaretlerde İlçe Başkanı Zafer Kılıç, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kocaman, Hüseyin Kurt, Ekrem Özenir ve Orhan Barış’ın yanında il ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Ceyhan, Çayırova programına öncelikle umre ibadetini tamamlayarak yurda dönen İl Disiplin Kurulu Üyesi Yekta Türker’i iş yerinde ziyaret ederek başladı. Vefa ziyaretleri kapsamında Ceyhan ilk olarak önceki dönem belediye başkan yardımcılığı yapan Nizamettin Günay’ı ziyaret etti. Ardından, eski ilçe yöneticisi Turan Baş ve eski Belediye Meclis Üyesi Lütfü Cantemur’un iş yerlerine konuk oldu.  


HASTANE HAYALDİ
Vefa ziyaretlerinin ardından belediye başkanlığına geçen Ceyhan, her ilçede olduğu gibi Çayırova’da da belediye çalışmaları hakkında sunumlar alarak, yatırımlarını yakından takip edeceklerini, seçim beyannamemizde yazanların hepsini hayata geçirmek adına büyük gayret gösteren belediye başkanlarına destek olmak adına neler yapabileceklerini konuştuklarının ifade etti. Ak belediyeciliğin her zaman farkını gösterdiğini söyleyen Ceyhan, “Burada hastane hayaldi ancak yoğun çalışmalar ve gayretler sonucunda Çayırova, devlet hastanesine kavuşacak” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑