whatsapp

Güncel

Çayırova Kızılay’da Başkan Değişmedi Keskinoğlu Devam Dedi

Türk Kızılayı Çayırova Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda yoğun katılımla gerçekleşti. Şube Başkanlığına mevcut başkan Halil Keskinoğlu yeniden seçildi.

23 Şubat 2016 Saat: 10:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.402 kez okunmuştur

Çayırova Kızılay’da Başkan Değişmedi Keskinoğlu Devam Dedi
Çayırova Kızılay’da Başkan Değişmedi Keskinoğlu Devam Dedi

Kongreye yoğun ilgi

Yoğun katılım ile gerçekleşen genel kurula, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova Kaymakamı Tuncay Çelenkoğlu, Akparti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve yönetimi, CHP Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya ve yönetimi, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Orkan Keskin, Ak Parti Çayırova belediyesi meclis üyeleri, CHP Çayırova meclis üyeleri, Gebze Kızılay Şube Başkanı Oya Tuncel, Darıca Kızılay Şube Başkanı Nusret Oliger, Kocaeli Gümüşhane’liler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç ve yönetimi, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kızılay gönüllüleri katıldı.

Divan Başkanı Özçelik

Kızılayın yaptığı tüm çalışmaları anlatan video gösterisi ile saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan Genel kurula Zeki Özçelik divan Başkanlığı yaptı.

Keskinoğlu, çalışmalarını ve Kızılayı anlattı

İl olarak Kızılay şube Başkanı Halil Keskinoğlu yaptığı konuşmada Kızılayın 147 yılı aşkın bir süredir amacından ödün vermeden darda kalana yardım elini uzattığını belirtti.

Keskinoğluna Teşekkür ettiler

Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ve Çayırova Kaymakamı Tuncay Çelenkoğlu yaptıkları konuşmalarda, Kızılayın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkati çekerek Halil Keskinoğlu’na teşekkürlerini ilettiler. 

Program sonunda Çayırova Kızılay Kadın kolları Başkanı Ayşin Balcılar ve yönetimi Halil Keskinoğlu’na çiçek taktiminde bulundu.

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler :Halil Keskinoğlu, Mehmet Bayındır,Emine kavakçı,Asım Yazar,Fikriye Çelik,Yunus Laçin,Adem Kalaycı,Ömer Macit, Seyfullah Keskinoğlu, Nizamettin Günay,Cihan Kılıç

Yedek Üyeler :Ayşegül Aydın Gümrükçü,Metin Demirci,Sedat Akçay,Faruk Güler,Gülseren Soslu, Rıfat Yılmaz,Sadık Özdemir,Rahmi Özkal,Talip Bağcı,Fatih Kalaycı,Necati Apaydın,

Şube Denetçisi Asıl ve Yedek Üye :Gürsel Gürol,Hüsamettin Polat

Genel Merkez Genel Kurul Asil ve Yedek Delege :Halil Keskinoğlu,Mehmet Bayındır,Emine Kavakçı, Fikriye Çelik

www.yedincigunhaber.comÖzden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑