whatsapp

Yaşam

ÇAYIROVA KIZILAY DERNEK ZİYARETLERİNDE BULUNDU

ÇAYIROVA KARSLILAR VE ERZURUMLULAR DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ KIZILAY'IN ÇALIŞMALARINI ANLATTILAR.

23 Mart 2016 Saat: 22:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.679 kez okunmuştur

ÇAYIROVA KIZILAY DERNEK ZİYARETLERİNDE BULUNDU
ÇAYIROVA KIZILAY DERNEK ZİYARETLERİNDE BULUNDU

ÇAYIROVA KIZILAYI KARS’LILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

 

Türk Kızılayı Çayırova Şubesi Başkanı Halil Keskinoğlu ve yönetimi Çayırova Kars’lılar derneğini  ziyaret etti. Ziyaretde Kızılayın yapmış olduğu faaliyetleri anlatan videonun izletilmesinin ardından bir konuşma yapan Halil Keskinoğlu “Kızılayın varlığı insanın varlığıyla perçinlenir. Dolasıyla size ihtiyacımız var. İnsan olmadan hiç bir hizmet gerçekleştirilemez. Bu nedenle sizlerle el ele vermek yardıma ihtiyacı olan ailelere ulaşmak varlığımızı gücümüzü birleştirmek istiyoruz.” Dedi.

Keskinoğlu Kan bağışı hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kars’lılar derneği başkanı Atilla Kızılboğa  dernek olarak desteğe her zaman hazır olduklarını iletti.

 

ÇAYIROVA KIZILAYI ERZURUM’LULAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Türk Kızılayı Çayırova şubesi başkanı Halil Keskinoğlu ve yönetimi Çayırova Erzurum’lular derneğini  ziyaret etti. Ziyarete başkan vekili Fikriye Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları başkanı Ayşin Balcılar katıldı.Halil Keskinoğlu yaptığı konuşmada “Ülkemizin içinde bulunduğu duruma dikkat çekti ve birlik beraberlik mesajları verdi. Kan ihtiyacının önemini anlatan Keskinoğlu “ Kan vermekten, iğneden korkmayın” dedi. Çayırova Erzurum’lular derneği başkanı Muammer Kaya “134 üyemizle her zaman Kızılay’a destek olmaya hazırız“ dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑