whatsapp

Güncel

ÇAYIROVA KIZILAY RAMAZANDA DURMADI

Sosyal çalışmaları ve kentteki programları ile dikkat çeken Çayırova Kızılay şubesi bağışçılarla yardımseverler arasında köprü olmaya devam ediyor

12 Haziran 2018 Saat: 07:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.576 kez okunmuştur

ÇAYIROVA KIZILAY RAMAZANDA DURMADI
ÇAYIROVA KIZILAY RAMAZANDA DURMADI

Çayırova Kızılay şube başkanı Halil Keskinoğlu yaptığı açıklamada yapılan çalışmalar ve programlardan söz etti. Çayırova Kızılay şubesi Ramazan ayında yardımsever bağışçılarımızın desteği ile üç ayrı program gerçekleştirdi. Bu programların ilki 1 Hazıran akşamı Kale Radyatörün desteğiyle gerçekleşen iftar daveti oldu. Yenimahalle Merkez Camisi bahçesinde gerçekleşen iftara yaklaşık 350 kişi katıldı. İftarlar açıldı dualar edildi, sonrasında teravih namazına geçildi.

KADİR GECESİ

Çayırova Kızılay şubesi yönetimi olarak, bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesinde 2 ayrı bağışçımızın desteği ile iftar ve sahur programı gerçekleştirdi.

Dal Lunapark sahibi Özcan Dal’ın desteği ile gerçekleşen 600 kişilik iftar yemeğine yoğun katılım oldu. Çok sayıda vatandaşımız yoğunluk nedeniyle geri döndü. Yenimahalle Merkez camisinde gerçekleşen iftar öncesi cami hocası Davut Kalkan’ın sohbet ve duası ile başlayan iftar sonrası teravih ve teşbih namazı kılındı.

Teravih ve teşbih namazı sonrası Akplas firması desteği ile 300 kişilik sahur ikramı gerçekleştirildi. Havanın soğuması ve yağmur yağma ihtimaline karşı sahur Kelkitliler derneğine alındı ve vatandaşlarımız orada zengin kahvaltı paketleri ile sahurlarını yaparak beraberce sabah namazını kılarak evlerine dağıldılar.

Ramazan ayında Çayırova Kızılay şubemizden yoğun bir şekilde erzak giysi kıyafet yardımları yapılda ve yüzlerce vatandaşımıza elimizi uzattık.dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑